DANANIN KUYRUĞUNUN KOPMASINA NE KALDİKİ ŞURDA..!!

Günler yaklaştıkça seçim “HEYECANI,, daha bir DEPREŞTİ..! TV haberlerin’de tatlı bir KELAM duymaz olduk. Önüne gelen siyasetçi diğerlerine giydiriyor.. Ağızlar biraz bozuk..! İyi diyen’le.. kötü diyeni ayıramaz olduk. Ekranlarda ise YALAKALIK had safhada. Doğru – yanlış sallıyor millet..!

Geçmişte (üniversite yıllarımda,, bizleri ATATÜRKÇÜYÜZ diye hakir gören MAO cular bile nereye SARKACAKLARINI şaşırdı..! AKP’ye yamanmaya çalışanları sevgili C. Başkanımız kabul etmedi.. Haklıda bence.!.. 100 bin oyu bulamayıp; 25 binlerde kalan bir DOĞU PERİNÇEK’i kabul etseydi gerçekten üzülürdüm.. ORTALIKTA kalıverdi PERİNÇEK..! TV’lerde millet ittifakına yükleniyordu.. ŞİMDİ NE YAPAR ACEP..!!!

Geçmişte C.Başkanı adayı olan memleket partisinin Lideri ise bir başka alem..! Havaya girdi.. ULAŞILMAZ BİRİSİ HAVASINDA.! Gülüyorum hala %60’la C.B olacakmış.. Ama yinede umut kesilmez. Son anda VATAN SEVGİSİ duygusu galip gelebilir.. Olmaz demeyin.. OLUR..OLUR..!

Ama GÖZEL şeylerde oluyor.. C.Başkanımız seçim dolayısı ile zor geçinen insanlarımızın derdine PARMAK BASMAYA başladı.. En küçük emekli maaşı 7500 Tl oldu… ama kimse mutlu olmadı biliyormusunuz.! Emekli insanlarımızın yüzlerinde bir gülümsemeye ŞAHİT OLAMADIK..! Tabiki arada bir ACI ACI GÜLÜMSEYENLERE RASLIYORUZ..! Donuk donuk.. bakmaya devam ediyor bende dahil emeklilerimiz.. Haa unutuyordum enerji konusunda da fiatlar %15 indirildi.. Merak ediyorum iktidarımız tekrar kazansa eğer; seçim sonu ne kadar zam yapar ? Yaşayan görecek..! Dört demir bağlayıp HASTANE temel atma törenleride devam ediyor.. Garip olan “sözde ihale,, daha sonra yapılıyor.. AH BENİM GÜZEL ÜLKEM..!!!

AKP’nin aday aday sayısı geçen seçime göre azalmış.. CHP’nin ise iki katına çıkmış.. NEDEN OLAKİ..? Ne değişti de istekliler çoğaldı..!

Fethiye CHP aday adaylarımızı izledik ÖZER OLGUN kültür merkezinde.. O güzelim gülümseyen.. UMUT dolu yüzlerine şahit olduk. Ben bile onlar kadar mutlu hissetmedim kendimi.. Yanımdaki arkadaşımla TOTO oynadım.!! Şu arkadaş seçilecek sıraya girer,, diye..! Bakalım o arkadaşım mı.. ben mi kazanacağım..? Yoksa ikimizde AVUCUMUZU yalayacağız..! İkimizin cebinde de şu an imzalı “kağıdımız,, var ..! KAZANAN YEMEK YİYECEK DİĞERİNDEN..! CHP fethiyeyi “ADAM YERİNE KOYMAYIP,, bu güzelim dostlarımızdan birini aday yapmazsa YEMEK-MEMEK yok..! Ama yinede umutluyum YÜCE MECLİSİMİZDE BİZİMDE BİR “SESİMİZ,, OLACAK DİYE..! Dilerim YÜCE YARADAN UTANDIRMAZ BİZİ..!

İktidarımız 21 yıllık icratını örnek göstererek “BAKIN NELER YAPTIK,, diyor insanlarımıza.. Diğer taraf AYDINLIK GÜNLER.. MUTLU BİR TÜRKİYE vaad ediyor. “Dananın kuyruğu,, yakında kopacak.. “AK..6..Kara..6, belli olacak.. Bizde hak ettiğimiz gibi İDARE EDİLMEYE DEVAM EDECEĞİZ..! Ama ben derimki BİRİLERİNE KUL OLMAYI DEĞİL; ÖZGÜR DÜŞÜNCEDEN YANA OLUN..! Doğrusu bu değilmi ZATEN…!

Sevgiyle kalın…