Fethiye ve çevresinde sıcak havanın etkisinden kurtulup, eğlencenin suyunu çıkarmak isteyen yerli ve yabancı turistler soluğu Aquaparklarda aldı. Fethiye’nin popüler su parklarından Sultan's Aqua Park'ı tercih eden turistler sabahın erken saatlerinde havuzları doldurdu. Serinlemek için havuzu tercih eden 7'den 70'e tatilci, su parkında bulunan kaydıraklarda doyasıya eğlendi. Küçük yaştaki turistler çocuk havuzunda serinlemenin keyfini yaşarken, Sultan’s Aqua Park’ta adrenalin dolu kaydıraktan kayan çocuklar ve yetişkinler heyecanının doruklarını yaşadı.

Öte yandan adrenalin seven yerli ve yabancı turistler için Aqua Park içinde Bungee Jumping etkinliği de bulunuyor.

Müşteriler Eğlendikçe Bizde Mutlu Oluyoruz

Sultan Aqua Park Sorumlusu Haluk Cansoy, “Bu sene istediğimizi bulamıyoruz ama yine de güzel. Daha çok yabancı turistler tercih ediyor. Bayram dönemlerinde yerli misafirlerimiz çoğunlukta oluyor. Müşteriler eğlendikçe bizde mutlu oluyoruz. Çocuklar ve yetişkinler için boy boy havuzlarımız ve kaydıraklarımız var. Belli dönemlerde akşamları köpük partisi de vereceğiz. Fethiye’de eğlencenin suyunu çıkarmak isteyenleri bekleriz” diye konuştu.

“Aquopark Fethiye’ye Göre Küçük Kalıyor”

İskenderun’dan Fethiye’ye tatile gelen Mehmet Ali Özdemir, “Çok eğleniyoruz. Aquopark Fethiye’ye göre küçük kalıyor. Daha da fazla büyürse, çok güzel olacağına inanıyorum. Şuan içinde her şey çok güzel” dedi.

Editör: Haber Merkezi