Türkiye'nin dört bir yanından siyaset, turizm, ticaret ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreni 2 gün sürerken; Sanatçı Ebru Gündeş de düğün töreninin ilk gününde sahne aldı.

Ak Parti geçen dönem Muğla Milletvekili Hasan Özyer'in kızı Hande Özyer, İstanbul'da 5 büyük şubesiyle başarılı girişimler yapmış, Flamingo Gym işletmesi sahibi Muhammet Can Sayar ile rüya gibi bir düğün ile dünya evine girdi. Ölüdeniz Liberty Hotel'deki 2 gün süren düğün törenine katılan davetlileri, Züleyha- Hasan Özyer ile Sema- İbrahim Halil Sayar çifti karşıladı. Düğün Törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile çok sayıda Bakan ve Milletvekili çelenk gönderirken; Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, STK Başkan ve üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Eski Bakanlardan Cumhur Ersümer, Valiler, İş, Ticaret dünyasından çok sayıda katılım oldu.

İlk gün akşam Ünlü Sanatçı Ebru Gündeş Gelin Hande Özyer ve Damat Muhammet Can Sayar için en güzel aşk şarkılarını seslendirdi. İkinci gün ise nikah töreni öncesi Adem Kazan ve orkestrası görev yaparak, Sanatçılar Adem Kazan ve Gizem Erdin birbirinden güzel şarkı ve türküleri seslendirdi. Halk oyunu ve animasyon gösterilerin yer aldığı düğün töreninde, Fethiye Müftüsü Kamil Oktay tarafından duada da bulunuldu. Düğün Töreninde nikahı Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca kıyarken nikah şahitliklerini Davete katılan Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün alkışlar arasında yaptı.

Tüm Türkiye'yi ve Muğla'yı buluşturan düğün töreninde davetliler genç çift ve ailesine kutlamada bulundular. Gazetemiz olarak Hande Özyer ve Muhammet Can Sayar çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi