Ünlü şarkıcı Fethiye TV 'de Erdoğan Cankuş'a yaptığı özel açıklamada, yaklaşan Ramazan Bayramı'nda yeni şarkılarının çıkacağını çifte bayram sevinci yaşatacağını belirtti. Ünlü şarkıcı Rusya'nın, Ukrayna saldırısını da değerlendirip; ' Savaşın kazananı olmaz.' diye konuştu.

Ünlü şarkıcı İntizar şu günlerde Fethiye'de tatil yapıyor. Yaklaşan turizm sezonu öncesi sahillerde sahne alacağı mekanlarla ilgili çalışmalar yapan ünlü şarkıcı Fethiye'de Barbunn Bistro Cafe işletme sahibi Nacit Çatal ile görüşme yaparken, bu Fethiye'nin en güzel mekanında yorgunluk atma fırsatı da buldu. Ünlü şarkıcı ' Arslan' resimli şapkasıyla gezdiği Fethiye'de yeni çıkacak olan bestelerini de heyecanla bekliyor. Şarkılarının çoğunluğunu Fethiye ve çevresinde yaptığını anlatan İntizar; 'Yeni projeler var. Bayramda çıkacak yeni şarkılarımız var. Birkaç proje var sürpriz olsun. Bunun dışında dünyanın hali işte. Bakıyoruz. Savaşlar, pandemi vesaire. Yani doğanın hali bu mu? İşte buradaki malum orman yangınları vesaire biraz uzun süre geçti hayranlarımızla buluşamadık. Hala çok endişeli bekliyoruz ama ümitliyiz de. İnşallah her şey önümüzdeki zamanda, ülkemiz için çok güzel olur. ' dedi.

' Durumdan Herkes Etkileniyor'

'İçerisinde bulunduğumuz durumdan yani ekonomiden tüm dünya ve Avrupa ülkeleri de etkileniyor. Meydana gelen Rusya-Ukrayna savaşı da etkiliyor. İnşallah Ülkemiz açısından turizm mevsimi çok güzel geçer. Herkes mutlu olur. Her şeyden önce özellikle sanat ruhu taşıyan arkadaşlarım doğa, dünyaya karşı umursamaz olmaları mümkün değil. Duygularımızla hareket ediyoruz. En azından yazdığımız şarkılarla beraber. Dolayısıyla içinde bulunduğumuz durumlardan etkilenmemek söz konusu değil. Herkes iyi ise biz de iyi oluyoruz. Mesela ya adam evine ekmek götüremiyor. Senin mutlu olman olabilir mi? Yani şu an işte benzini, ekmeği, şusu, busu, her şeyi. Nasıl, nasıl mutlu olabilirsin? Hep beraber çok iyi olmamızı istiyorum. Çanakkale 1915 köprüsü harika. Yani yatırımlar olsun tabii ki. Köprüler olsun, her şey olsun, güzel olsun. Ama doğa da korunsun.Tarım arazileri korunsun. Yani madencilik uğruna doğa katledilmesinin vesaire. Yani ben bu konuda son derece duyarlı biriyim. Yani biz kendimizi o binalardan, betonlardan buralara atıyoruz. Buralar da böyle güzel kalsın istiyoruz. Nefes alsınlar. Ağaç, orman, doğa, nefes alsın.' Dedi.

' Kazananı Olmaz'

Rusya – Ukrayna savaşını da değerlendiren ünlü sanatçı İntizar; 'Savaşın hiçbir tarafı kazanmaz. Hiçbir savaşta kazanan olmaz. Çünkü mutlaka analar ağlar. Mutlaka birileri ölür. Mutlaka evsiz, yuvasız kalır insanlar. Yani sıkı bir vatansever olarak Allah korusun ya. Savaşın kazananı olmaz. ' ifadelerini kullandı.

'Fethiye'yi Çok Severim'

İntizar Fethiye'nin kendisinde apayrı bir yeri olduğunu belirterek; 'Fethiye'yi özlemişim. Çok severim burayı. Şimdi yeni anlaşmalar, sözleşmeler yaptık. Fethiye de şahane konserler yapacağız. Sevdiğim, çocukluğumun da geçtiği bir yer burası. Fethiye baya büyükşehir gibi olmuş. Pandemi döneminde daha çok buradaydım. Muğla'daydım, Ege'deydim. İyi ki de buradaymışım. Burası Türkiye'nin incisi. Şahane bir yer. Mutlu oluyorum, huzur buluyorum Fethiye'de. ' dedi.

'Yeni Şarkılar İstiyorlar'

Sevenlerinin ve hayranlarının hep yeni şarkılar istediğini anlatan İntizar; 'Pandemi de hep uzak kaldık. Ben onları çok özledim. Zaman zaman konserlerde buluşuyoruz. Çok baskı yapıyorlar yeni şarkılar istiyorlar. ' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi