Fethiye'nin sevilen sipsi sanatçılarından İsmail Peynirci, Yönetmenliğini Murat Özerin yaptığı Heybemdeki Türküler isimli programla TRT Müzik ekranlarına konuk oluyor. Emre Dayıoğlu'nun hazırlayıp sunduğu programda Peynirci, sevenlerine Karaçulha Gönüllüleri Derneği Sanatçıları ile birlikte müzik ziyafeti sunuyor.

Curasıyla delbeğiyle, sipsisi ve Folklorik oyun ekibi ile çok yakında TRT Müzik ekranlarında yayınlanacak program türkü sevenler ile buluşacak. Karaçulha'nın türkü ve Yörük değerlerini TRT Müzik ekibiyle birlikte harmanlayan Peynirci, 'Yörük Blues' adını verdiği yeni müzik türüyle de hayranlarını şaşırtacak.

Emre Dayıoğlu'nun hazırlayıp sunduğu Heybemdeki Türküler program çekimleri eğlenceli geçerken programda, İsmail Peynirci'nin sipsi ustası İsmet Kocaoğlan, Hasan Gazi Adıgüzel, Ali Öncü, Raşit Solak, Fethiye Yörük Türkmen Derneği başkanı Ramazan Kıvrak, Fethiye'de Gar Lokantası işletme sahibi Oktay Durukan, Nazmi Akkuş eşlik ediyor.

Çekim sırasında konuşan program yapımcısı Emre Dayıoğlu 'İsmail Peynirci kardeşimizin Karaçulha Mahallesi'nde Emre Dayıoğlu Heybemdeki Türküler çekimler devam ediyor. Ben açıkçası İsmail Peynirci hayranı olarak tüm cümleleri İsmail'e bırakıyorum ve herkese saygılarımı sunuyorum' dedi.

Çok yakın zamanda TRT Müzik ekranlarında olacaklarını belirten İsmail Peynirci: 'Yakında Emre Dayıoğlu'nun sunduğu Heybemdeki Türküler isimli programda TRT MÜZİK Kanalında sizlerle olacağım. Burada hummalı bir çalışma var. Çok yakın zamanda TRT Müzik ekranlarında olacağız. Karaçulha'nın Türküler değerlerini TRT Müzik Ekibiyle harmanlayıp birleştirip, güzelce paketleyip kitlelere, bizleri izleyen yurtiçi yurtdışı milyonlara, kısacası bu kültürü seven tüm müzik dostlarımıza aktaracağız. Bütün çalışmalar sizler için' ifadelerinde bulundu.

Peynirci, ' Sürpriz Eserlerimizi Sizlere Buluşturacağız '

Sevenlerine sürprizlere hazırlıklı olmalarını ifade eden Peynirci; 'Yakın zamanda çok önemli eserlerimiz var. Hepsini klip yapıp sizlere sunacağız. Buradan Emre Dayıoğlu hocama çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir eseri vardı. İsmail bunu sen planla, hazırla, çal gerekeni yap, sonuna kadar arkasındayım dedi. O da sürprizim olsun. Buradan yakın zamanda söz müziği Emre hocama ait olan eseri sizlere buluşturacağım' dedi.

Editör: Haber Merkezi