Honda Motosiklet ve Otomotiv Grup Başkanı Mr. Satoru Yamada beraberinde, Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Md. Yrd. Yosuke Kimurave, Türkiye Motosiklet Satış Md. Çetin Kardeş, Planlama ve pazarlama müdürü Evren Baykara ve Bölge müd. Güven Karaman ile birlikte ziyaret gerçekleştirdi. Hoş karşılamalarından dolayı mutluluğunu dile getiren Başkan Yamada; ' Bu sıcak karşılama için tekrardan çok teşekkür ederim. Türkiye'nin bir numaralı bayisi. Kıvrak ailesinin bu üstün gayreti, üstün çabası ve performansı ile beraber bizde Honda Türkiye olarak Türkiye'de birinciliği elde ettik. Tekrardan bu üstün gayretiniz ve çabanız ile birlikte emekleri için teşekkür ederim. Bizim bu verdiğimiz önemden dolayı, gayretten dolayı Kıvrak'ın Honda Türkiye'de değeri olduğundan dolayı, bende yardımcımı ilk defa buraya ziyarete getirdim. Böylece bizde aile olarak güçleniyoruz. Daha iyi işler yapıyor olacağız hem Kıvrak ailesine hemde buranın halkını daha fazla destekliyor olacağız. ' ifadelerinde bulundu.

Kıvrak ailesine teşekkür eden Satış ve Pazarlama Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yosuke Kimurave; 'Bizi böyle ağırladığınız için çok teşekkür ederiz. Çok uzun yıllardır Honda Türkiye'yi desteklediği için ve iş birliği yaptığı için Kıvrak ailesine de teşekkür ederiz. Müşterilerimizin mutluluğu bizim için son derece önemli. Biz bunun için elimizden geleni yapıyoruz ve gayret gösteriyoruz. Bende Honda Türkiye ailesine katıldım ve müşterilerimizin mutluluğu için bende elimden geleni yapıyor olacağım. Teşekkür ederim. ' şeklinde konuştu.

' Müşteri Memnuniyetimiz Yüzde 93'e Çıktı'

Türkiye Honda Motosiklet satış birincisi Kıvrak Motor'un sahibi Nuri Kıvrak ise ; 'Japon Müdürümüz yardımcısıyla beraber bizleri ziyarete geldi. Genel müdürümüz Kimurave, yeni atanmadı buraya ama görevine yeni başladı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bu sene ki müşteri memnuniyetimiz yüzde 93'lere çıktı. Türkiye'de bir rekor gibi bir şey. Onun için kendilerine tekrardan çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte onlardan aldığımız sözleri, Fethiye halkına, motor camiasına, trafik dünyasına, trafik eğitimine ve Çıraklık eğitiminde açmış olduğumuz teknik eğitimine büyük destek alacağımızın sözünü de aldık. Bu 2021 yılında ki Türkiye Satış Birinciliği içinde kendilerinden ufak bir hediye getirdiler buradan da bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde yüzde 40 satışlarımızı arttırarak, müşteri memnuniyetimizi yüzde 98'e çıkararak 103 kişilik personel kadromuz ile hizmetimize devam etmeyi düşünüyoruz. Sizlere de Fethiye TV ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz' dedi.

Editör: Haber Merkezi