Fethiye'de Hacıoğlu şubesi hizmete açıldı. 1965'ten bu yana kebap ve lahmacunda özel bir lezzet anlayışından doğan Hacıoğlu, Ölüdeniz mahallesi Hisarönü kavşağı-Pazar yanında hizmet vermeye başladı. Açılışa Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk'ün yanı sıra bir çok vatandaş katıldı.

Türkiye genelinde 75 şubesi olduğunu ve Muğla genelindeki ilk şubeyi kendilerinin kazandırdıklarını söyleyen İş yeri sahiplerinden Barış Bulut, ' Hepiniz hoş geldiniz. Hacıoğlu, 1963'den beri Türkiye'de 75 şubesi bulunan Lahmacunu marka haline getiren bir markadır. Şubemizi Ölüdeniz'e açmış olmaktan son derece mutluyuz. 76. Şubesi olarak Lahmacun ve pide üstüne özel bir marka olarak tüm halkımızı bu tatlara davet ediyoruz. Paket servisimizde mevcut. İşletmemizde self servis olarak hizmet veriyoruz. Şuanda Ölüdeniz, Hisarönü ve Kayaköy'e paket servisimizi yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde de Fethiye genelinde olmasını düşünüyoruz. ' ifadelerini kullandı.

İş yeri sahiplerinden Murat Bulut ise yeni iş yerinin ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, 'Böyle bir yeri Fethiye'ye kazandırdığımız için bende çok gurur duyuyorum ve mutluyum. İnşallah hayırlısı olur. Tüm gelenlere sizlere çok teşekkür ederiz. İşletmeciliği oğlum Barış yapacak. Bu günleri gördük inşallah hayırlısı olur. 'dedi.

Editör: Haber Merkezi