Seçimin yakın olacağını vurgulayan Çay, “Yapacak olduğunuz 3000 haneye ziyaret hedefinize göre anlaşılıyor ki seçim yakın, Ak Parti teşkilatı olarak Vatandaşla Yüz yüze görüşme yapma startı almışsınız, ama hangi yüzle görüşeceksiniz, görüşeceğiniz hanelerde EYT, KYHK’, Emekli, Esnaflar olacak mı? Milletle birlikte siyaset böylemi olur? “ ifadelerinde bulundu.

Başkan Emrah Çay açıklamasını şöyle devam ettirdi; “Şikâyetleri oluşturan, çözüm olması mümkün değildir. Milletle birlikte siyaset yapsalardı böyle mi olurdu? Başkanlık sistemine geçerken ‘’VER YETKİYİ, GÖR ETKİYİ’ söyleminden sonra tek adam rejimi sayesinde Millet her geçen gün fakirleşiyor. Derdi katlanarak artıyor. Bunları görmemek, şahit olmamak mümkün değil.

Hemhal olmak bu mu? Bu nasıl hem halliktir ki; bir tarafın derdi geçim olmuş, iş, aş olmuş boğuşuyor bir taraf refah içinde. Adil olmak adaletli olmak bu mudur?  İktidarınız hep vatandaştan fedakârlık istedi. Ortalık yangın yerine dönmüş, Halk kuru ekmek bile alırken düşünür hale gelmiş ama iktidarınız hala kamu israfı ve saltanat içinde yaşamaya devam etmekte. İktidarınız halkın ekmeğini aşını çalmakla kalmamış, gençlerimizin umutlarını da çalmıştır. Halkımız hayal bile kuramamaktadır.

Koalisyon hükümetleri 20 yıl öncede kaldı. Son yıllarda bu ülke bu hale nasıl geldi? Demek ki; ülkeyi yönetenler şikâyetler oluşturmuş şikâyetleri dileklerini çözüm olamamış ki; bunları alacaklar halen çözüm değil şikâyet, dilek alma aşamasında olan bu yönetim anlayışı kabul edilemez.

 Biz şikâyetleri biliyoruz, Dilekleri biliyoruz çözümlerimiz hazır. Eylem Planlarımız hazır hiç merak etmeyin, Türkiye’deki tüm kesimlerin DEVA’sı olmak için iktidara yürüyoruz.

Siz şikâyet almak dilekleri almak için boşuna yorulmayın her şey ortada. Kapılar size açılmayacaktır. Açılan kapılardaki şikâyetleri paylaşabilirseniz seviniriz. Bu millet bu gelinen durumları hak etmiyor cevabını da ilk seçim de açık ve net olarak verecek.” dedi.

Editör: Haber Merkezi