Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı beraberinde, FTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra ve Yönetim kurulu üyesi Ramazan Dim ile birlikte, bu özel günde basının yanına oldu. Sohbet havasında geçen ziyarette, Başkan Çıralı, “ Sizler Demokrasi kültürümüzün vazgeçilmezisiniz.” Dedi.

24 Temmuz Basın Bayramının hafta sonuna gelmesi nedeniyle, ziyaretlerini bugün gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Osman Çıralı; “  24 Temmuz basın bayramının Pazar gününe denk gelmesi nedeniyle sizlere ziyaretlerimizi gerçekleştiremedik. Bu nedenle her gün basınındır diyerek, sizlere ziyarette bulunduk. Sizler, Demokrasi kültürümüzün vazgeçilmezisiniz. Ben tüm basın camiasının gününü kutluyorum. Bundan sonraki süreçte de yine tarafsız olarak haberlerinizi yapacağınıza ve Fethiye’nin tanıtımına katkıda bulunacağınıza yürekten inanıyoruz. Sizlerin destekleri bizler için çok önemli.  Çok kalabalık bir ekip ile bizi karşıladınız. Hepinize çok teşekkür ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. “ ifadelerini kullandı.

Başkan Çıralı, “ Hava Oyunları Bu Senede Olacak”

FTSO Başkanı Osman Çıralı, teşekkür konuşmasının ardından Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunlarının bu yıl 19-23 Ekim tarihleri arasında yapılacağını dile getirdi. Çıralı, “ Hava oyunlarımız bu senede yapılacak. Önceden belirlenmiş olan 19-23 Ekim tarihleri arası yapılacak. KIRTUR Firması o zaman içerisinde de bir etkinlik yapmaya çalıştı. Ama bizimkinin önceden günü belli olduğu için, biz bu konuda Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Gençlik Spor Müdürümüz ve KIRTUR firmasıyla bir toplantı yaptık. Hepsi anlayışla karşıladı. Herkesi de davet ediyoruz. Fethiye'nin tanıtımına çok katkı sağlıyor çünkü. O yüzden tarihte bir değişiklik yok. Ama yamaç paraşütü dünya şampiyonası belki bunun önünde veya arkasında olacak. O da bir katkıdır. Onu da destekliyoruz. Herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Atlas Ajans Medya, Fethiye Tv ve Manşet Gazetesi bünyesinde, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı ile yönetim kurulu üyelerine, basına göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. 

Editör: Haber Merkezi