Fethiye’nin il olması gerektiğini ifade eden Demir, “Cumhuriyet Halk Partisi iktidarlığında ilçemizin il olması için elimizden geleni yapacağız.”dedi.

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir açıklamalarda bulundu. Fethiye’de her 2 kişiden 1’inin CHP’li olduğunu söyleyen Başkan Demir, “ Bunu 10 kişiden 6’sını Cumhuriyet Halk Partisi yapma peşindeyiz. Kongrede de aday olduğumda Türkiye rekoru kıracağım demiştim. Kongrede seçilirken Türkiye rekoru kırdık. Şimdide Fethiye’de Cumhuriyet Halk Partisi seçimde rekor oy alacak.” dedi.

FETHİYE HAK ETTİĞİNİ ALMALI İL OLMALI

Fethiye’nin il olması gerektiğini belirten Başkan Demir, “2014’te o zaman Genel Başkanımız Fethiye’ye gelince mitingde de Fethiye’yi il yapmak için söz vermişti. Şuanda bu öneri MHP’den Devlet Bahçeli’den geldi. Fethiye’nin il olması için elimizden geleni yapmamız lazım. Fethiye il olursa daha büyük hizmetler alabiliriz. Ben 7 ay sonra Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar olacağına inanıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olduktan sonra, Fethiye il olduktan sonra biz şuanda mevcut iktidarın Fethiye’ye yaptığı bir yatırım yoktur.  Bizim iktidarlığımızda çok yatırım yapacağımıza inanıyorum. Genel merkezimizle ilişkilerimiz çok iyi genel başkanımıza her ay bir dosya götürüyoruz. Fethiye için yapabileceğimizi şimdiden planlıyoruz. Ben Fethiye’nin il olmasını yüzde yüz istiyorum. İl olursa en az 4 milletvekili çıkaracağını düşünüyorum. Bu dört milletvekilinin en az 2’si Cumhuriyet Halk Partili olacaktır. Olursa da zaten 6’lı ittifakın ortağı olarak iktidara geldiğimizde de beraberce Fethiye’yi en iyi şekilde il olarak temsil edeceğiz. Ben canı gönülden il olmasını istiyorum.” diye konuştu. Fethiye’de Cumhuriyet Halk Partisi’ne büyük bir ilgi olduğunu ifade eden Başkan Demir, “ Ben ve ekip arkadaşlarım şuanda müthiş bir çalışma yapıyoruz. Fethiye’deki 100 bin nüfusun 10 bininin kapısını çaldık. Seçim startı verildiğinde o 90 bin eve de ulaşacağız.” şeklinde konuştu.

EN BÜYÜK PROBLEM TRAFİK

Fethiye’nin en büyük sorunlarından birinin trafik olduğunu Belediye Başkanı Alim Karaca’nın sorunun çözümü noktasında çalıştığını söyleyen Demir, “Biz belediye binası, hükümet binası ve okulların buradan acilen bir de teknelerin buradan ayrılması gerekiyor. Bununla ilgili projelerimizi genel başkanımıza üç ayrı dosya halinde sunduk. Yapacağımız projelerle trafiği Fethiye merkezinden dışarıya çıkaracağız. Bu konuda da çalışıyoruz, emek veriyoruz. Pazar yerinde de bir otopark ile ilgili çalışma yapıyoruz. Gerçekten belediye başkanımız Alim Bey’in her götürdüğü dosya geri dönüyor. Şuanda 8 tane müfettiş gelmiş. İnanın hizmet etmek istiyorsun hizmet ettirmiyorlar. Böyle bir zihniyet ve anlayış yok. Biz göremedik, yaşamadık. Hizmet etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Biz 7 ay sonra iktidara geldiğimizde kurumları taşıma yetkisi bize geçecek. Bu trafiği çözecek tek parti var Cumhuriyet Halk Partisi ve ittifak. Bizim ekibimiz cebini değil, halkı düşünüyor. “ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi