Popstar Yarışmasıyla tanınan Bayhan Gürhan tatil için geldiği Fethiyede Kerimoğlu İsmail Uzunoğlu’na ait Bey çadırında dinlendi. Fethiyeye ilk kez geldiğini söyleyen Bayhan Gürhan dizi oyuncusu ve organizatör Özlem Balcı ile birlikte Fethiye ve çevresinde konserler vermek istediğini belirtirken Kerimoğlu İsmail Uzunoğlu ile birlikte Bey Çadırında düet yaptı.Sanatçı Bayhan Gürhan yeni şarkılarının yakında piyasaya çıkacağını da ifade etti.

Bizimkiler dizisinde rol alan bazı belgesel çalışmalarıda gerçekleştiren Özlem Balcı ile Fethiyeyi gezen Bayhan Türk Halk müziği sanatçılarından Kerimoğlu İsmail Uzunoğlu ile düet de yaptı. İsmail Uzunoğlu sazı ve sözüyle birbirinden güzel türküleri seslendirirken bu türkülere Bayhan Gürhan da eşlik etti. Yörük Çadırında ki Bey Çadırda gerçekleşen düetin ardından açıklamada bulunan Bayhan Gürhan Fethiye harika ilk kez Fethiyeye geldim. Yörük çadırındayız. Muhtemelen dünyanın en güzel oteline bu çadırı değişmeyiz.Konserlerim başladı. Bir turne halindeyim. Türkiye genelinde ulaşabildiğim kadar sevenlerime ulaşmaya çalışacağım.Bu arada yeni şarkılar albümler yapıyorum. Devamlı bir hazırlık halindeyim. İnşallah bu çalışmalarımı yakında sevdiklerimle paylaşacağım.”dedi.

İlk kez geldiği Fethiyeyi muhteşem bulduğunu belirten Bayhan Gürhan Fethiye’nin Fethiye olduğunu Çalış plajında bu yörük çadırında anladım.Çünkü kültürel derinliği olan Türkiye’nin ilk yörük müzesinin kurulduğu yerdeyiz.Türkiyenin ilk özel yörük müzesinide gezdik,dolaştık.Muhteşem sanat eserleri var.Aynı zamanda deniz,güneş ve tarihi yaşamak bence mükemmel bir ayrıcalık olsa gerek.Fethiyede konser düşünüyorum.ifadelerinde bulundu.Fethiyeli olan Özlem Balcıda şu an da Kaş bölgesinde ve Antalya Bölgesinde Bayhan ile organizeler sağlıyoruz.Geçtiğimiz günlerde Seydikemer ilçesinde ayrı bir konser yaptık.Bayhanla da Muğla ve Antalya ilçelerinde konserler gerçekleştireceğiz.İstanbulda da önceki programlarda birlikteydik.Zaten o eski bir arkadaşım”dedi.Kerimoğlu İsmail Uzunoğlu ise”Bayhanla düet yaptık.İlk defa böyle bir kaç türkü söyledik.Gerçekten çok güzel uyum oldu.Burada iki sanatçımızı ağırlamaktan keyif ve gurur duydum.”diye konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi