Fethiyespor’un 2. Ligde takımın dümenine Teknik direktör olarak Mesut Toros’u geçirmesinin ardından, açıklamalarda bulunan Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, “Mesut Toros ile yarım kalan bir hikayemiz var. Fethiye’nin yapısını iyi bilen, Fethiyespor taraftarını iyi tanıyan Mesut Hoca ile yeni başarılara koşacağız.” Diye konuştu.

Fethiyespor’un 2. Lige yükselmesinin ardından teknik direktör Selahaddin Dinçelle sözleşmenin karşılıklı fesih edilmesiyle birlikte, teknik direktör arayışını Fethiye’yi ve Fethiyespor’u tanıyan tecrübeli teknik adam Mesut Toros ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Fethiyespor’da şimdi yarım kalan hikayenin de  tamamlanması bekleniliyor. 2020-2021 sezonunda Fethiyespor’da takımı lider olarak götürürken, biranda dönemin yönetimi arasında yolları ayrılan Mesut Toros, 9 puan gerideki Nazilli Belediyespor’un başına geçerek bu takımı şampiyon yapmıştı. İşte o yıl Mesut Toros ile başlayan ve yarım kalan hikayenin yeni dönemde devam edeceğini kaydeden Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, “ Mesut Hocamız camiamızı bilen bir insan. Görüşmelerimizi yaptık. 2 senelik anlaşma sağladık. En önemlisi camiamızı iyi tanıması, Fethiye’nin yapısını iyi bilmesi, taraftarını yine iyi biliyor olması başarıyı getirecektir. İyi oyun, karakterli oyuncular seçerek iyi bir yapılanma yaparak gene hedefe oynayacak bir takım oluşturacağız. Mesut Hoca'yla tabii yarım kalan da bir hikâyemiz de var.

Bunu da tamamlamak için uğraşacağız. Mesut Toros ile anlaştığımız için mutluyuz. Fethiyespor’un iyi bir takım kurarak ikinci ligde de hocamızla başarıya koşacağımıza inanıyoruz. 2 Temmuz Cumartesi günü Fethiye Belediyesi özer Olgun Kültür Merkezi salonunda olağanüstü kongremizi yapacağız. Kongreye kadar listede belirlenen arkadaşlarla, planlama programı hazırlayacağız. Mesut Toros Fethiyespor’umuza hayırlı olsun.” İfadelerinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi