Çocuklar Duyması’nda 'Çaycı Hüseyin' karakteri ile hafızalara kazınan Alparslan Özmol, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarete geldi.

Ziyarete belediye meclis üyesi Mehmet Uysal, Ölüdeniz Mahalle Muhtarı Halil Duman, Fethiye Belediyesi Kültür Müdürü Halime Ok katıldı. Fethiye’yi çok beğendiğini söyleyen Alparslan Özmol, Fethiye’de kendisinin de içinde bulunduğu bir tiyatro oyunu yapmak için gerekli adımların atılacağını ifade etti. Ziyaretten dolayı Özmol’a teşekkür eden Karaca, her daim sanata ve sanatçıya destek vereceklerini söyledi.

Özmol, “ Buraya Çok Alıştım “

Ünlü oyuncu Alparslan Özmal, Fethiye TV’nin sorularını cevapladı. Her sezon Fethiye’ye geldiğini, pandemiden dolayı geçen yıl aksattığını belirten Özmal, “ Her yıl gelmek için gayret gösteriyorum. Pandemiden dolayı aksatmak zorunda kaldım. Her geldiğimde 10-15 gün mutlaka kalıyorum.  Ölüdeniz çok güzel. Tiyatro ile gelmiştim yıllar önce iki gün kaldık ve hayran kaldım. Buraya çok alıştım. 2008 yılında geldim ve o yıllardan bu yana Fethiye her yıl güzelleşmeye devam etti. Fethiye Belediye Başkanımız Alim Karaca’nın da sayesinde kendisine teşekkür ediyorum.  “ diye konuştu.

 “ Tiyatroyu Fethiye’de de düşünüyorum”

Ünlü oyuncu Alparslan Özmal, tiyatro oyunlarına devam ettiğini ve ilerleyen günlerde Fethiye’ye yerleşmek istediğini söyleyerek, Projelerimizden sadece devlet okullarımızda tiyatro yapıyorum. Geçen sene Kastamonu’daydım. Bütün ilçelerinde tiyatromuzu yaptık. Tiyatro açısından Fethiye’de ki okullarımızda da yapmayı düşünüyorum. Tiyatro haricinde şuan başka bir iş yapmıyorum. Biraz daha çalışma hayatıma devam edip, emekli olmayı düşünüyorum. Emeklilikten sonra Fethiye’ye yerleşmeyi düşünüyorum.” Dedi.

Karaca, “Fethiye’ye gelen Fethiye’den ayrılamıyor”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye için bir proje hazırladıklarını söyleyerek, "Sadece bizlerin değil, çocuklarında sevgisini kazanmış bir oyuncumuz. Uzun yıllardır Fethiye’de de ağırlıyoruz kendisini. Pandemiden dolayı bir ara verdik ama yine beraberiz. Kendiside size az çok ifade etti güzel projeleri var. Önümüzdeki süreçlerde Fethiye’de birçok okulda tiyatro gösterilimizi yapacağız. Fethiye’ye gelen Fethiye’den ayrılamıyor. Kendisine tekrardan hoş geldin diyorum. Güzel projeleri için desteklerimizi bizlerde her zaman vereceğiz. Sizlere de teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi