Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç Fethiye’de partililer ile bir araya gelerek ülke gündemi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Öztunç, genel seçimde Ak Parti’nin kaybedeceğini belirterek “Güle güle sana Erdoğan Dedi”

Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç’a CHP İlçe Teşkilatı’ndan İlçe Başkanı Mehmet Demir, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve çok sayıda partili eşlik etti. Öztunç konuşmasında Ak Parti hükümetine yüklendi.

“Sabır kalmadı”

Ak Parti hükümetinin gittiğini belirten Öztunç, “gittiklerini gördükleri için agresifleşiyorlar” dedi. “Bunlar gittiklerini gördükleri için aciziyete düşüyorlar. Tayyip Erdoğan iki gün önce vatandaşımdan sabır bekliyorum diyor. Ne sabrı Erdoğan. Bu millet sana 20 yıldır sabrediyor. Sabır taşı çatladı” diyerek yaptığı konuşması yoğun alkış aldı.

“CHP Söyledi diye yapıyorlar”

KHK Borcundaki faizin silinmesi ile konuşan Öztürk “Kemal Kılıçdaroğlu söylediği için şimdi KHK Borcundaki faizi kaldırdılar. Asgari ücret, emekli ikramiyesi hepsi Genel Başkanımızın söylediği için oldu. Göreceksiniz EYT de halledecekler, bizde onay vereceğiz, biz muhalefette bunları yapıyoruz, birde iktidar olunca neler yapacağız neler” ifadelerini kullandı.

Fethiye’de yüzde 50, Muğla’da 5 milletvekili

Meclisin kapalı olsa da yaz ayında grup toplantılarını 100 milletvekilinin katılımıyla yapacaklarını belirten Öztürk yerel anlamda da hedefler gösterdi. Öztürk “Fethiye’de yüzde 50 yi geçeceğiz, Muğla’da en az 5 milletvekili çıkaracağız” diyerek partililere hedefi gösterdi.

Editör: Haber Merkezi