Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, ülke gündemiyle ilgili açıklamada bulundu. CHP'nin gençlere yönelik birçok yenilikçi projesi olduğunu belirten Başkan Demir, " Fethiyeli gençlerin de, Türkiye'nin de yüzü CHP ile gülecek"dedi.


Özellikle Fethiye ve çevre il, ilçelerde gençlerin iş bulma konusunda birçok sorun yaşadığını belirten Başkan Demir, " İktidar sorunları görmezden gelse de gençlerimiz çok müşkil durumda. Özellikle iktidarın uyguladığı politikalar sebebiyle malesef daha hayatın başındayken birçok sorunla karşı karşıya kalıyorlar. Bu sorunların en büyüğü işsizlik. Gençler eğitim ve öğretimini tamamlıyor fakat iş bulamıyor, üstüne bir de KYK kredisi sebebiyle iyice borçlanıyorlar. Geçtiğimiz gün gördük. İktidar resmen KYK kredisi ile birlikte gençlere dudak uçuklatır cinsten faiz yükledi. Ses çıkartınca da lütufmus gibi yaptıkları zammı geri çektiler. Hülasa nas, mas diyenler, faiz haram diyenler gençler üstünden para kazanmak istediler. Ben gençleri çok iyi tanıyorum, onların düşünce yapısını, hayat gayesini, neler istediklerini çok iyi biliyorum. Bu yüzden her zaman  gençlerle bir araya gelip, sorun ve önerilerini dinliyorum. Yeni bakış açıları kazanıyorum. Her konuda yardımcı olmaya çalışıyorum. 

"TORPİLE DE  FAİZE DE SON"

Bu yüzden Fethiye'de gençlerin en büyük sorununun işsizlik, ekonomik sıkıntı ve gelecek kaygısı olduğunu biliyorum.  Zaten bu sadece Fethiye'de değil Türkiye genelinde de durum böyle. İktidar bilmiyor, görmüyor, duymuyor ama gençler artık yılmış durumda. Fakat ne olursa yılmak yok. Gençlere söz veriyoruz. İstihdam için var gücümüzle çalışacağız. Sizleri hayata en önde başlatacağız. Kimsenin, kimseden farkı olmayacak, torpile de, faize de dur diyeceğiz. CHP ile gençlerin yüzünü tekrar güldüreceğiz"şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi