Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi salonundaki toplantıda CHP’nin iktidar yolunda bölgede neler yapabileceğinin tartışılıp masaya yatırıldığı öğrenildi. Basına kapalı yapılan toplantı öncesi daha çok Tarkan’ın “Geççek” şarkısı arka arkaya çalınırken bazı partililerde şarkıya bulundukları yerden alkışla destek verdi.

CHP Fethiye İlçe danışma kurulu toplantısına partililer yoğun ilgi gösterdi. Toplantıya CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Muğla Eski Milletvekilleri Ömer Suha Aldan, Sami Gökmen, Nurettin Demir, Ali Cumhur Yaka, İlçe Eski Başkanları Yusuf Ziya Hıra, Ali Özgür kullukçu bazı muhtarlar, Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Kadın Kolları Başkanı Gülümser Oymak ve kadın kolları üyeleri ile ilçe yönetim kurulu üyeleri davetlileri girişte karşılarken, gelin gibi süslenen salonda CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’in göreve geldikten sonra parti olarak yaptığı faaliyetler sinevizyon eşliğinde bir kez daha tanıtıldı. CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir’in konuşması öncesi basın mensupları salondan çıkartılırken, toplantı boyunca ilçe Başkanı Mehmet Demir, Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Alim Karaca İle BŞB Başkanı Osman Gürün’ün birer konuşma yaptıkları öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi