Bayramlaşma etkinliğine Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Gizem Sayar Özcan, CHP Muğla Milletvekilleri Mürsel Alban, Burak Erbay, Süleyman Girgin, Suat Özcan, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Gelecek Patisi İlçe Başkanı Sadet Kansız, Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Kandönmez ve partililer katıldı.

Yoğun bir kalabalığın göze çarptığı etkinlikte CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, herkesin bayramını kutlayarak,  “İktidar olmamıza çok az kaldı. Bu coşkulu kalabalık her şeyi anlatıyor. Geliyor gelmekte olan” dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise “Millet İttifakı olarak Muğla’da tarihin en yüksek oyunu alacağız. Çok zor bir dönemden geçiyoruz. Hepimiz dikkatli olmalıyız. Birbirimizi kırmamaya özen göstermeli, özellikle Millet İttifakı için kötü yorum yapmamalıyız. Artık güç bizde... İktidar olmamız yakındır. Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

Konuşmaların ardından sırayla söz alan Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekilleri, birlik beraberlik mesajı vererek, iktidarı eleştirdiler. İktidarın son günlerini yaşadığını belirten milletvekilleri, bu coşkulu kalabalıkların en güzel cevap olacağını kaydettiler.

Editör: Haber Merkezi