Sohbet havasında geçen ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir'e Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal tarafından Türk Bayrağı hediye edilerek anı defteri imzalatıldı.
“Parlamenter Sisteme Geçilmesini İstiyoruz”
Ziyarette konuşan Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal,” Dernek olarak gerçekten şuanda parlamenter sisteme geçilmesini istiyoruz. İnşallah bu altılı masa bu düzeni değiştirecek. Bizim dertlerimizle ilgilenen hiçbir kişi yok. Sadece Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri geliyor. Bir dosya veriyoruz meclise sunuyorlar ve önerge veriyorlar. Ret ediliyor, hiçbir şey olmuyor” dedi. 
“Şehit Ve Gazilerimizin Arkasında Dimdik Duracağız” 
Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir ise,” Hep beraber aynı yolu yürüyoruz. Önce devlet, vatan ve bayrak diyoruz. Bizim olmazsa olmazlarımız şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim için çok önemli. Biraz gecikmiş bir ziyaret oldu. Geciktiğimiz için özür diliyoruz. Önümüzde milletvekilliği seçimleri var. Ben gaziler ve şehitlere yeterince değer verildiğine inanmıyorum. Onların sorununu çözecek tek parti CHP. Vatanı, devleti ve bayrağı kuran tek partidir. Biz de şehit ve gazilerimizin arkasında dim dik duracağız. Bu vatana kanımız feda olsun’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi