Fethiye İlçe Teşkilatı, yönetim kurulu toplantısında aldığı karar doğrultusunda İl Başkan Adayı Erdal Eroğlu’nu destekleyeceğini bildirdi.

Parti binasını yeni yerine taşıyan Demokrat Parti Fethiye İlçe Teşkilatı, yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Osman Kandönmez başkanlığında gerçekleşen programda, 28 Temmuz tarihinde yapılacak olan il kongresinde teşkilatın ve delegelerin Erdal Eroğlu’nu destekleyeceği bildirildi.

 Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Kandönmez yaptığı açıklamada, “İlçe teşkilatımızda düzenlediğimiz toplantıda gündem maddelerimizi görüştük. 17 Haziran tarihi, 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in vefat yıldönümü. Bununla ilgili bir program hazırlığı içerisindeyiz. Bazı arkadaşlarımız rahmetli Demirel’in, Isparta’daki mezarını ziyaret edecek. Bizler de Fethiye’de onun hayrına Merkez Yeni Camii’nde lokma ikramında bulunacağız. Böylelikle kendisinin ülkemize büyük hizmetleri olduğunu bir kez daha hatırlatacağız. Daha önce parti binamız farklı bir yerdeydi. İlçe teşkilatımızı yeni yerine taşıdık. Tüm eski partililerimizi, ilçe teşkilatımıza bekliyoruz. Ülke gündemindeki sıkıntılar, toplumumuzun her kesimine yansıyor. Sağım merkez partisi olduğumuzu göstermek adına halkımızı parti binamıza davet ediyoruz. 28 Temmuz tarihinde Muğla’da il başkanlığı seçimimiz vardır. Genel kurulda adayımız Erdal Eroğlu’dur. Bu hususta kararımızı almış bulunmaktayız. Teşkilatımız ve delegelerimizin teveccühü ile kongrede yer alacaktır” şeklinde ifadeler kullandı. Demokrat Parti Muğla İl Başkan Adayı Erdal Eroğlu açıklamasında, “Yönetim kurulumuz ve ilçe başkanımızın aldığı karar, beni son derece mutlu etmiştir. Şu zamana kadar siyaseten bir yanlışım olmadı. Mensubu olduğum partiye asla zarar vermedim. Bundan sonra da vermeyeceğimden hiç şüpheniz olmasın. Muğla’da il başkanlığını kazandığımız takdirde, kıratı Muğla’nın 13 ilçesinde temsil eden belediye başkanları çıkartacağız. Partimizden bir arkadaşımızı da parlamentoya göndereceğimizden emin olun. Çünkü bu iddialı sözümün arkasında durmamın nedeni, Muğla coğrafyasını çok iyi bilmemdendir. Gezmediğim hiçbir ilçe ve mahalle kalmadı. Demokrat Parti, bölgemizin her yerinde vardır. Son 20 yılda özgüvenimizi kaybettik. Barajdan dolayı oyumuz yabana gitmesin diye kendimize yakın bulduğumuz partilere oy verdik. Altılı ittifak bize gerçekten büyük avantaj getirmiştir. Baraj sorunumuz yoktur. Muğla’da 7 barajını aşabilecek güçte bir partiyiz. Muğla bazındaki delege çalışmalarıma katılan Babataşı Mahallesi eski Muhtarı aynı zamanda Fethiye Muhtar Derneği Kurucusu Hüsnü Çalış’a teşekkür ediyorum. İlerleyen günlerde Demokrat Parti’nin ilimizde ve ilçemizde olduğunu kamuoyuna göstereceğiz. Bu bir başlangıçtır. İlerleyen programlarda il ve ilçe gündemimiz üzerine değerlendirmelerde bulunacağız. Sizleri asla mahcup etmeyeceğim” dedi.

Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Atınç Koylu, “Bu süreçte şahsıma göstermiş olduğunuz teveccüh için hepinize teşekkür ediyorum. Cumhuriyetin kuruluş sürecinde Kuvayi Milliye ruhundan bahsedilir. Bizim manevi liderimiz Celal Bayar, Zonguldak’ta vaaz verirken halkımızı Kurtuluş Savaşı’na yönlendirmişti. İçinde bulunduğumuz dönemde Türkiye’nin kaynakları maalesef boşuna harcanmaktadır. Her geçen gün kötüye gitmekteyiz. Demokrat Parti ruhunda milliyetçilik, manevi inanç, hak-hukuk-adalet gibi kavramları bünyemizde bulundurmaktayız. Nemrut’un ateşine su taşıyan karınca misali bizim duruşumuz bellidir. Bizim yolumuz doğrudur, Allah kimseyi doğru yoldan ayrımasın” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi