Bayramlaşma Demokrat Parti Fethiye İlçe binasında yapıldı. Bayramlaşma törenine Millet İttifakı başkan ve üyeleri de katıldı.

Törene Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Kandönmez, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saadet Kansız ve Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Uludağ, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı Şaban Arıkan, Demokrat Parti Muğla İl Başkan Adayı Erdal Eroğlu, eski ilçe başkanlarından Mustafa Toklu ve partililer katıldı.

DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç ile İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban programlarından dolayı bayramlaşma merasimine katılamadılar.

“Demokrat Parti Olarak Elimizi Taşın Altına Koymaya Hazırız”

Herkesin Kurban Bayramını kutlayan Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Kandönmez, “ Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. 2023 ve 2024 yılları siyasi bakımdan büyük önem taşıyor. Bu süreçte hepimize büyük görevler düşüyor. Altılı İttifak olarak yolumuza kararlılıkla devam etmeliyiz. Demokrat Parti olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız” dedi.

“İktidara Gümbür Gümbür Geleceğiz”

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Osman Kandönmez çocukluk arkadaşım ve şimdide ortağımız. Millet ittifakı olarak çok güçlüyüz. Sürekli görüşme halindeyiz. Dün CHP’de bugünde DP’de bayramlaşmadayız. Birbirimize hep sahip çıkıyoruz. Alim Başkanla 20 yıl devam edip, iktidarda da devam edeceğiz. Bayramlaşma törenine katılımlar çok coşkulu. İktidara gümbür gümbür geleceğiz” diye konuştu.

“Sıkıntıları Ortadan Kaldıracağız”

Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Uludağ, “Herkesin bayramını kutluyoruz. Altılı ittifaka çok önem veriyoruz. Ülkemiz girdiği bu burhanda en önemlisinin milletimizin birlik ve beraberliği olduğunu düşünüyoruz. Bu birliktelikle ekonomik çöküntüyü ve sıkıntıları ortadan kaldıracağız” ifadelerini kullandı.

“Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saadet Kansız, “Hep birlikte bir araya geldik. Millet ittifakı olarak birlik beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“Birlikteliğimiz Fethiye İçin Çok Önemli”

Demokrat Parti Fethiye eski İlçe Başkanı ve Milletvekili Adayı Mustafa Toklu, “Bu birliktelik Fethiye ve halkımız için çok önemlidir. Elini taşın altına koyan genel başkanları ve ilçe başkanlarını kutlamamız gerekiyor. Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum ve saygılar sunuyorum” diye konuştu.

 

“Kucaklaşmamız Lazım”

Demokrat Parti Muğla İl Başkan Adayı Erdal Eroğlu konuşmasında, “Hepinizin bayramı mübarek olsun, geldiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye üzerinde büyük oyunlar oynanıyor. Ülkeyi bölebilmek için çeşitli olaylar yaşandı fakat başarılı olamadılar. İşte bu tehlikeyi gören 6 siyasi partinin genel başkanı, bir ittifak kurdu. Demokrat Parti’nin bünyesinde birlik beraberliği oluşturup, ittifak üyesi diğer partilerle kucaklaşmamız lazım” şeklinde ifadeler kullandı.

 

Editör: Haber Merkezi