Uysal, Millet İttifakı seçim ofisinde vatandaşlara seslendi.
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Demokrat Parti İl Başkanı Erdal Eroğlu, Millet İttifakı Fethiye İlçe Başkanları, parti yöneticileri ve partililer karşıladı. Seçim ofisinde vatandaşlara seslenen Gületekin Uysal, iktidara seslendi. Demokratik seçimleri darbe gibi gösterdiklerini iddia eden Uysal, terör örgütü ile işbirliğini, “millet ittifakı değil, Cumhur ittifakı yapıyor” dedi.
“Erdoğan İstediği Zaman Kandil'e, İmralı'ya Mektup Gönderir”
Fethiye Millet İttifakı seçim ofisinde konuşan Gültekin Uysal, “Türkiye'ye korkuyu dayatanlara karşı her daim milletin ümidi olduk. Milletin yeşeren umudu olmaya gayret gösterdik. İktidar, millet ittifakını terör örgütleri ile yakınlaşma iddiası ile suçluyor. Ama biz doğrusunu biliyoruz. Erdoğan istediği zaman Kandil'e, İmralı'ya mektup gönderir. Bu ülkenin hak ve hukukunu bir terör örgütüyle pazarlık ettiniz. Şimdi masuma oynayıp muhalefeti suçluyorlar” dedi.
“Sığınmacılar Ülkemizin Sorunlarını Arttırıyor”
Konuşmasına devam eden Uysal, “Suriye'de PKK lehine bir terör örgütü kuruldu. Siz öncelikle bunun hesabını verin. Dün Suriye lideri Esad'ı tekrar kabul ettiler. Bu iktidarın yanlışlarını Türk Milleti ödemesin istiyoruz. Ülkeye böyle sığınmacı girişi olduktan sonra problemler git gide artmaktadır. Onlara göre 14 Mayıs bir darbe girişimidir. Zihinlerinin arkasındaki fikir önlerine düştü. Provokasyonla insanlarımızın zihni bulandırılmaya çalışılıyor. Ben inanıyorum ki bu iktidar rakamlara bakılırsa kaybetti. AKP %35'e düşmüş” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi