Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu beraberinde Deva Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay ve Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç ile birlikte Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı’yı ziyaret ettiler. Evrim Rızvanoğlu “Temiz siyaset sloganı ile yola çıktık” derken, Osman Çıralı ise ziyaret için teşekkür etti.

Deva Partisi  Doğa Hakları ve Çevre Politikalardan sorumlu genel başkan yardımcısı Evrim Rızvanoğlu Fethiye’ye geldi. Beraberinde Muğla İl Başkanı Emrah Çay ile birlikte Fethiye İlçe Teşkilatını ziyaret ettiler. Ardından İlçe Başkanı Saniye Kulaç ile birlikte odalar, sivil toplum örgütlerini ziyaret ettiler.

Evrim Rızvanoğlu Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı’yı ziyaret ederek, oda hakkında bilgiler alıp, parti görüşlerini anlattı. Rızvanoğlu yaptığı açıklama da “Bugün il başkanımız, ilçe başkanımız başka arkadaşlarımızla bir araya geldik. Ben çevre politikalarından sorumlu genel başkan yardımcısıyım. Bu hafta da on yedisinde özellikle Dünya Çevre Temizlik Günü ve temiz dünya, temiz çevre diye biz de bu temiz siyaset diye bir sloganla yola çıktık. Biraz onunla ilgili de girişimlerimiz olacak. Biz çevre temizliği üzerine dikkatli çalışma yapacağız. Fethiye'de özellikle Muğla Bölgesi zaten şehri kendi başına çok hassas bir bölge. Bende aslında esnaf bir aileden geldiğim için o yüzden Ticaret Odası deyince kendimi daha rahat hissediyorum. Çok bildiğim içinde olmaktan her zaman siyaset kadar keyif aldığım bir konu iş hayatı. Biz de bugün böyle çalışmalar için ilçenizi ziyarete geldik. Tekrardan çok teşekkür ediyoruz” dedi.

FTSO Başkanı Osman Çıralı’da ziyarete teşekkür ederek “Bizim seçim öncesi bu ziyaret bizim için çok daha anlam kazandı. Işte az önce de hep söyledim. Biz seçimlerde hep kendimiz ziyaret ediyoruz. Siz ziyaret ettiğiniz için biz daha mutlu olduk. Bizim şimdi tabii ki birçok sorunumuz oluyor. Biz sadece elçiyiz. Hani üyelerin sorunları bir üst merciye taşımamız lazım. Hatta biz geçen seçimlerde bile bütünBelediye başkan adaylarımıza, milletvekillerimizin hepsine dosyalar sunduk. İşte böyle sorunları ilettiğimiz zaman çözüm daha kolay oluyor. Çünkü yöneticilerin birçoğu Fethiye'de ne olduğunu bilmiyor. Siyasiler de bizim kadar bilemiyor aslında. Yani biz de tabii o dosyalarla sizlere müracaat ettiğim zaman çözüm daha kolay oluyor. O yüzden biz geçen dönem onu yaşadık. Hem siyasi parti temsilcilerimize, milletvekillerimize, belediye başkanımıza, büyükşehir belediye başkanımıza dosyalarımızı sunduk. İnşallah önümüzde bizim seçim var. İnşallah alacağımıza inanıyoruz biz seçimi. Ondan sonraki süreçte sizler de seçimi var. Yine de sorunlarımızı biriktirip sizlere sunacağız efendim. Saniye hanım birçoğunu biliyor. Geldikçe gittikçe anlatıyoruz. tabii ki o konuda sizlerin desteğini bekliyoruz. Inşallah bir dahaki süreçte içimizde esnaf olan arkadaşlarımız var. Onların hepsinden de destek bekliyoruz. Bundan sonraki süreçte de hepinize başarılar diliyorum” dedi

Editör: Haber Merkezi