Fethiye Fenerbahçeliler Derneği’nin Barbunn Bistro’da düzenlediği programa eski Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Sevil Zeynep Becan ve Yaşar Nadi Atilla ile Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve çok sayıda taraftar katıldı.

Açılış konuşmaları ile başlayan programda, SMA hastası iki çocuğa Fenerbahçe forması hediye edildi. İmzalı Fenerbahçe ve Fethiyespor formalarının da açık arttırma ile satışa sunulduğu etkinlikte, Mustafa Selçukoğlu ve Ali Tunç sahne aldı. Fenerbahçe marşlarının söylendiği gece yoğun ilgi gördü.

Gecede Fethiyespor’un TFF 3. Lig’den, 2. Lig’e çıktığı play-off kupası da yer aldı.

“Sarı Lacivert Çubuklumuzun Hep Peşinde Olduk”

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cihan Ünal Fenerbahçe'nin büyük bir aile olduğunu söyleyerek, En son gecemizi pandemiden önce yapmıştık. Uzunca bir süredir bir araya gelemiyoruz. Bundan sonra da inşallah böyle uzun süreli ayrılıklar olmaz. Umarım daha sık bir araya gelir, daha sık organizasyonlarda birlikte oluruz. Ama gönlümüzden hiç düşmeyen sarı lacivert çubuklumuzun hep peşinde olduk. Bu arada dernekle ilgili pandemi sürecinde biz faaliyetlerimize devam ettik. Bunlardan birkaç tanesine örnek vereyim. Dört yıldır her ramazan ayında 250 aileye gıda yardımında bulunduk. Pandemi başladığında Fethiye Devlet Hastanesine maske, önlük, tıbbi yardımda bulunduk. Birkaç tane okulumuzda ihtiyacı olan çocuklarımıza kıyafet yardımında bulunduk” ifadelerini kullandı.

“Derneklerimiz Kulübümüz İçin Son Derece Önemli”

Eski Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Zeynep Becan ise, “Yönetime girdikten sonra ilk ziyaret ettiğim dernek etkinliği Fethiye olmuştu. Dört yıl sonra yine bu anlamlı gecede sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Bana bu şerefi verdiğinden ötürü bu geceyi organize eden Sayın Belediye Başkanı Alim Karaca'ya ve derneğimize sonsuz teşekkürlerimi iletiyor, sizleri de saygıyla selamlıyorum. Derneklerimiz kulübümüz için son derece önemli ve değerli. Çünkü onlar Fenerbahçe'mizin genlerinde olan birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımseverliği bulundukları her noktaya taşıyorlar. Yaptıkları etkinliklerle de bunları pekiştiriyorlar” diye konuştu.

“Fenerbahçe'mizi Çok Güzel Günler Bekliyor”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca , “Büyük zorluklarla kurulan bir takımız. Büyük mücadele veren eski kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ı anmadan geçemeyeceğim.  Aziz Yıldırım başta olmak üzere geçmişteki bütün yöneticilerimize, kulübümüze vermiş oldukları katkılardan dolayı, sizler adına ve Fethiye’m adına şükranlarımı sunuyorum. Değerli başkanımız Ali Koç aday olduğu günden bu yana Fenerbahçe Kongresi Üye olarak hep yanında oldum. Yanında olmaya da devam edeceğim. Fenerbahçe'mizi çok güzel günler bekliyor. Ciddi yatırımlar yapılıyor ve değerli Başkanımız Ali Koç sürekli bir mücadele içerisinde Değerli Başkanımızla birlikte hep birlikte yürümek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

“Fethiye'miz Adına Ciddi Yatırımlar Aldık”

Alim Karaca, Koç Holding’in Fethiye’ye yaptığı yatırımlardan bahsederek, “ Sizler bilmiyorsunuz ama Sayın Başkanımızın Fethiye'ye neler verdiğini kısaca sizlere anlatmak istiyorum. Bizler tabii ki bir Fenerbahçeli olarak ne kadar yardımcı olabildik onu bilmiyorum ama bizler Ali Koç başkanım başta olmak üzere değerli Koç Holding'den Fethiye'miz adına ciddi yatırımlar aldık.  Karşıda gördüğünüz deniz göreve geldiğimiz ilk günlerde ciddi bir kirlenmeyle karşı karşıyaydı. Fethiye'miz dünyanın en güzel şehirlerinden birisi ama maalesef sizler de gördünüz körfezimizdeki alg patlamasıyla Fethiye'mizde ciddi problemler yaşamıştık. Bilim insanları burada yapmış oldukları araştırmaların sonuçlarını bize 6 ay sonra verebiliyorlardı. Başkanımız Ali Koç ve Koç Savunma Sanayi'nin bize vermiş olduğu destek neticesinde 2 tane akıllı şamandıra yaparaktan 600.000 Euro değerinde ve 13 milyon değerinde büyük bir yatırımı Fethiye için verdiler.  Ondan dolayı da sizlerin huzurunuzda değerli başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Değerli arkadaşlar. Bizler Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda yürüyoruz. Cumhuriyete sahip çıkan ve onun ilkeleriyle yürüyen her kim siyasi görüşü ne olursa olsun hangi kulüp olursa olsun onlara destek vermeye kararlıyız. Mustafa Kemal'in Atatürk'ün yolunda yürüyen başta Fenerbahçeliler olmak üzere hepinizin dünya Fenerbahçeliler gününü kutluyorum” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi