Kayaköy’ün tarihi ve doğal yapısına uygun dizayn edilmiş olan Enso Inn Hotel ve Enso Garden Restoran misafirlerini ağırlamaya başladı. Fethiye'nin eşsiz doğası ve Kayaköy Antik Kentinin tarihi ile bütünleşmiş Enso Inn, yüksek ''konfor'' ve ''hijyen'' ile hizmet veriyor. ''Nefes Alan Bir Otel'' konseptiyle geniş bir arazi üzerine kurulu Enso Inn Hotel, Kayaköy’ün dokusuna uygun taş yapılardan bungalov evlere kadar farklı mimaride konaklama imkanı sunuyor. Enso Inn Hotel’de 3 Ana Blok içerisinde 37 Oda ve 15 Adet Bungalov bulunuyor.

Enso Garden Restoranı İle Fark Yaratıyor

Orijinal ağaç işçiliği üzerine tasarlanmış, 200 kişilik kapalı, 100 kişilik açık alanıyla Enso Garden Restoran ile de hizmet veren işletme Akdeniz Mutfağı ve yöresel yemekleri ile ön plana çıkıyor. Restaurant ve Bar'ın çevresinde tamamı yüzülebilir havuzla çevrili olan Enso Garden’da, bahçeden meyve toplama imkanı da bulunuyor. Bahçesinde birbirinden farklı meyve ağaçları bulunan işletmede, ağaçlardan toplanan meyvelerde misafirlere ikram ediliyor.  

Enso Inn’de Farklı Etkinlikler

Farklı olanaklara imkan sağlayan Enso Inn’de bar, yoga, trekking, atlarla Kayaköy turları, doğa fotoğrafçılığı, eko turizm faaliyetleri, düğün nişan törenleri, konser ve müzik etkinlikleri ile misafirlerine unutulmaz bir tatil fırsatı sunuyor.

“Nitelikli Turizm Akımını Başlatmayı Hedefliyoruz”

 Enso Inn Hotel ve Enso Garden Genel Müdürü Nurettin İyice, “Kayaköy’ün en büyük alanına sahip bir tesisimiz var. Kayaköy’ün yapısına uygun bir şekilde hizmet veriyoruz. Konaklama alanlarımız, restoranımız ve bahçemiz doğaya uygun. Bahçemizde nar, erik, dut, ceviz gibi farklı meyve ağaçlarımız var. Biz bunları toplayıp, misafirlerimize ikram ediyoruz. Boş alanımızda ekolojik tarım yapmayı hedefliyoruz. Yeni bir turizm akımı başlatacağız. Kayaköy’de tarım devam ediyor. Biz sadece bunu turizme endekslemek istiyoruz. Kendi yetiştirdiğimiz ürünlerin marka değerini arttıracağız. Köylülerle her zaman temas halindeyiz. Ürün alışverişimiz devam ediyor. Bizler belki de otobüsler dolusu müşteriler getiremeyeceğiz. Nitelikli turizm akımını başlatmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Editör: Haber Merkezi