Millet İttifakı Fethiye Seçim Koordinasyon Merkezi’nde organize edilen toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Kandönmez, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Parça Kulaç, Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkanı Ömer Faruk Kılınç, Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Selim Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ile partililer hazır bulundu. Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim çalışmalarının değerlendirildiği buluşma, sohbet havasında geçti.

Organizasyonda yapılan konuşmalarda birlik beraberlik mesajları verilirken, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerin önemine vurgu yapıldı. Saha faaliyetlerinin aralıksız sürdüğünü kaydeden ilçe başkanları; Millet İttifakı olarak seçimlerden galibiyetle ayrılacaklarını ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı olacağını dile getirdiler.

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu yaptığı konuşmada, “Bugün burada Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim çalışmalarını değerlendirmek için toplandık. İyi Parti Fethiye İlçe Başkanımız da bugün yanımızda. Millet İttifakı'nın tüm bileşenleri burada. Çalışmalarımızı değerlendiriyoruz. Neticeden memnunuz. Birinci turda tam olarak istediğimizi elde edemesek de ikinci turda biz bu işi başardık. Sahada biz bunu görüyoruz. Biz bütünlüğümüzü, birlikteliğimizi gösterdik. Kazasız belasız seçim sürecini tamamladık diye düşünüyoruz. Hepimiz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları açıklamasında, “Biz ne kadar bir arada görünmesek de sahada Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu için çalıştık. Halen daha kadınlarımız çalışıyor. Ayrı ayrı çalışmanın daha fazla verim getireceği düşüncesindeyiz. Pazartesi sabahına daha iyi sonuçlarla kalkacağımıza inanıyorum” dedi.

DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Parça Kulaç, “Biz ayrı ayrı bileşenler olsak da özünde hep birlikte çalışıyoruz. Ülkemizi de hep birlikte kurtaracağız. Ayın 29'unda Cumhurbaşkanımız kesinlikle Kemal Kılıçdaroğlu olacak” diye konuştu.

Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkanı Ömer Faruk Kılınç, “İyi Parti teşkilatımızı aramızda görmekten mutluluk duyuyorum. Seçim sürecinde Kemal beye desteklerini esirgemediler. Son viraja hep birlikte gireceğiz. Başaracağımıza canı gönülden inanıyorum. Sahada biz bunu görüyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı programda 24 saatte 20 milyonun üzerinde izlenme aldı. Bir dip dalga geliyor. İnşallah Kemal bey'n o program sayesinde oylarının artacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Kandönmez, “İyi Parti yöneticilerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Biz hep beraber seçim sürecini çok güzel geçiriyoruz. Şuna inanıyoruz. Bir olacağız, diri olacağız. Allah yolumuzu açık eylesin. Geldikleri için herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah Pazar günü sandıktan kazanarak çıkacağız. 13.Cumhurbaşkanımız dürüst lider, hak hukuk adalet diyen liderimiz Kemal Kılıçdaroğlu olacak” dedi.

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Selim Yılmaz, “Güzel sonuçlar alacağız. Seçimlerde hakkımız yendi. Çok şeyler duyduk. Geçmişte kalsa da çok olaylar yaşandı. Bizim ittifakımız belli, yanımızda olanlar belli. İlave etmeye çalışsalar da başaramayacaklar. İnşallah her şey değişecek. Diğer tarafa oy veren bin TL kira öderken, bu tarafa oy veren 10 bin TL kira ödemiyor hepimiz aynı şartlarda yaşıyoruz. Ben de esnaf olarak söyleyebilirim ki eziliyoruz. İnşallah her şey değişir” dedi.

İyi Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Abdullah küçükbozbaş, “Pazar günü bir seçim var. Bu seçimde Türkiye bir seçim yapacak. İnsanlar mutlu mu yoksa idare mi ediyor bunun seçimi olacak. Dolayısıyla biz siyaseti halk için yapıyoruz ve halk için yaptığımıza inandığımız için de 13. Cumhurbaşkanımızın Kemal Kılıçdaroğlu olması için mücadele ettik. Son güne kadar da mücadelemize devam edeceğiz. Bütün arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi