2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek Fethiyespor, ilk hazırlık maçında Nazilli Belediyespor ile 1-1 berabere kalırken, deplasmanda Altaş Denizlispor ile ikinci hazırlık maçını oynayacak.

Nazilli Belediyespor maçının ardından 2 günlük izin verilen futbolcular dün bir araya gelip çalışmalara yeniden başlarken Teknik Direktör Mesut Toros takımı 26ya indirdi. Teknik Direktör Mesut Toros, “Takıma yeni hücum oyuncusu bekliyoruz. Kadroda daralmaya gittik. Alt yapıdan 3 genç oyuncumuzu kadroya takviye yaptık. Yarın Denizli’de Altaş Denizlispor ile ikinci hazırlık maçımızı oynayacağız” dedi.

Fethiyespor, lig hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürmeye devam ederken, 2’nci hazırlık maçını Çarşamba günü Denizli’de saat 19.30’da Altaş Denizlispor ile oynayacak. Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde her geçen gün tempo yükselten Lacivert Beyazlılar, 2 günlük izinin ardından yeniden tesislerinde çalışmaya başladılar. Kadroda daralma yapan Teknik Direktör Mesut Toros, Berk, Cihan ve Efe’yi alt yapıdan as kadroya dahil etti.

Kadroyu 26 kişiye indiren Toros, hücum bölgesine yapılacak transferlerin bir an önce gerçekleşmesini bekliyor.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altaş Denizlispor ile oynanacak hazırlık maçının ardından 10 günlük Afyon kampına gidecek olan Fethiyesporda kamp hazırlıkları da devam ediyor.

Teknik Direktör Mesut Toros, “Takıma yeni hücum oyuncusu bekliyoruz. Kadroda daralmaya gittik. Alt yapıdan 3 genç oyuncumuzu kadroya takviye yaptık. Yarın Denizli’de Altaş Denizlispor ile ikinci hazırlık maçımızı oynayacağız. 8 Ağustos tarihinde Afyon’a 10 günlük kamp için gideceğiz. Şuanda takımın temposu gayet iyi. Lige kadar yapacağımız hazırlık maçlarıyla eksiklerimizi gidereceğiz” ifadelerinde bulundu.

Denizli spor haberleri hakkında tüm haberlere https://www.sifrehaber.com/?s=denizlispor adresinden ulaşabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi