Sözü ve bestesi Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi sanatçısı Mustafa Selçukoğlu’na ait Fethiyespor marşına klip çekimi gece gündüz devam ediyor. Apaçilerin de yer aldığı klip, yakında tamamlanıp ligler başlarken yayınlanacak. Fethiye’li sanatçı Mustafa Selçukoğlu, “Söz ve müziği bana ait olan Fethiyespor marşına klip çekiyoruz. Bu klibe destek olan sponsorlara teşekkür ediyorum” dedi.

Bu sezon 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek 3’üncü Lig Playof şampiyonu Fethiyespor için klip hazırlanıyor. Sözü ve müziği Fethiye’l,i sanatçı Mustafa Selçukoğlu’na ait olan Fethiyespor marşına çekilen klipte Fethiyesporun Apaçi taraftar grubu da yer alıyor. Fethiyesporun maçlarına yağmur çamur demeden katılıp destekleyen Apaçiler, klipte Selçukoğlu ile birlikte marşa eşlik ediyor.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Barbun Cafe Bistro Restaurant, Club Tuana’nın destekleri ile çekimi devam eden Fethiyespor Marşı klibinin yeni sezon öncesi yayına girmesi bekleniyor.  Fethiye’li sanatçı Mustafa Selçukoğlu, “Söz ve müziği bana ait olan Fethiyespor marşına klip çekiyoruz. Bu klipe destek olan sponsorlara teşekkür ediyorum. Fethiyesporun cefakar taraftarları Apaçiler ile birlikte gerçekleştirdiğimiz klip çekimi hızla devam ediyor. Yeni sezon öncesi bu marş klipi yayınlanacak” dedi.

Fethiyespor Marşı

1933 te doğdu aşkımız, taraftar olarak hep yanındayız.

Yağmurlar yağınca Şimşek çakınca, el ele yürüyelim şampiyonluğa.

Fethiye, Fethiye, Fethiyespor. Beşkazamızın gururu.

Fethiye, Fethiye, Fethiyespor, Beşkazamızın onuru.

Fethiye. Fethiye. Fethiye, Fethiye o sene bu sene

Fethiye, Fethiye o sene bu sene, Lacivert beyazdır forma rengimiz

Her zaman atacak sana kalbimiz.

Yağmurlar yağınca şimşek çakınca, el ele yürüyelim şampiyonluğa.

Editör: Haber Merkezi