Teknik direktör Mesut Toros bu sezonu yapılanma yılı olarak düşünüyoruz derken Genel Kaptan Nacit Çatalda kolay maç yok fikstüre göre ilk 5-6 hafta zorlu maçlar oynayacağız.”ifadelerinde bulundu.

Fethiyespor ilk etap kampa tesislerinde başladı. Sahaya inen lacivert beyazlı futbolcular ilk antremanda kondisyon yüklendi. Teknik direktör Mesut Toros yardımcısı Erdinç Pala kondisyoner Melih Ergün,kaleci antrenörü Hasan Arabacı ve analizci Fırat Yeşilova ile birlikte takımına ilk antrenmanı yaptırdı.Yaklaşık 20 oyuncunun yer aldığı antrenmana yeni transferler Selçuk Hakalmaz ve Selim Kayacıda katıldı.Yeni transferlerden Halil Koçer ve Aykut Uluç mazeretleri nedeniyle katılamazken bu ilk antrenmanı genel kaptan Nacit Çatalda yakından izledi.Antrenmanda Antalyaspor,Denizlispor ve gurbetçi birer oyuncunun yanı sıra Gençler birliğinden iki genç oyuncuda yer aldı.Henüz anlaşma sağlanmayan bu oyuncuların denenmekte olduğu öğrenildi.

Fethiyespor teknik direktörü Mesut Toros tüm takımlara hayırlı bir sezon dileyerek,”Kazasız belasız bir lig olmasını temenni ediyorum. Fethiyespor geriye ikinci lige döndü. Bu yılı yapılanma yılı olarak düşünüyoruz. Çalışmalarımıza başladık. İlk etap kampı Fethiye de yapacağız. İkinci etap kampa Afyon ya da Boluya gitmeyi planlıyoruz. Transfer çalışmalarımız sürüyor.Her mevkie düşündüğümüz 2-3 oyuncuyu Fethiyespora kazandırmak istiyoruz.Karakter anlamında yetenekli oyuncuları Fethiyespora katacağız.4 oyuncuyu kadromuza kattık.Yeni oyuncuları da en kısa sürede kadromuza katmak istiyoruz.Bizim grubun kolay olduğu söyleniyor.Maçlar kağıt üzerinde kazanılmıyor.Fikstürün hiç anlamı yok.En kısa sürede iyi çalışıp takım olacağız.Sahada mücadele eden savaşan sonuca ulaşabilen bir takım olmak istiyoruz” diye konuştu.

Fethiyespor Genel kaptanı Nacit Çatal ise sezona başladık.Ay sonuna kadar Fethiye’de ardından 10 günlük kampa gideceğiz.Bugün 2 oyuncuyu daha kadromuza katacağız.Nurettin ile 2 yıllık sözleşme imzaladık.Kolay maç yok.Fikstürde ilk 5-6 hafta zorlu maçlar var.Ama biz iyi mücadele ile bunu kolaya çevireceğiz” şeklinde konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi