TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek Fethiyespor santrafor arıyor. Lacivert beyazlılar transferde biri kaleci olmak üzere 8 futbolcuyla anlaşarak, lig hazırlıklarını Fethiye’deki birinci etap kampta sürdürüyor. Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde çalışmalarını her geçen gün arttıran Fethiyespor hücum bölgesine düşündüğü futbolcuları kadroya katmanın mücadelesini veriyor.
2. Lig Kırmızı Gurupta mücadele edecek Fethiyespor lig hazırlıklarının yanı sıra transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde, kendi tesislerinde planlı ve programlı bir şekilde çalışan lacivert beyazlılar, transferi de aralıksız devam ettiriyor. Teknik Direktör Mesut Toros’un verdiği talep doğrultusunda Bucaspor 1928’den Kaleci Murat Demir, Afyonspor’dan Taha Can Velioğlu, Erzincanspor 24’ten Rıdvan Türker, Nazilli Belediyespor’dan Selçuk Hakalmaz, Sarıyerspor’dan Selim Kayacı, Kırşehirspor’dan Oğuz Özden, Etimeskut Belesiyespor’dan Halil Koçer, İnegölspor’dan Aykut Uluç ve Antalyaspor’dan Mikail Basar’ı renklerine katan Fethiyespor, orta Saha ve hücum hattına yeni isimler katmak istiyor. Sağ kanatta Nurettin Çakır’ın görev yapacağı Fethiyespor, sol kanat için İbrahim Koca’yı düşünürken, 18 yaşındaki Burak Özduman’ı da Fenerbahçe alt yapısından Fethiyespor’a bağladı. Bu oyuncu da Fethiyespor ile çalışmalara başladı. Geçtiğimiz yılki kadroda bulunan Maksut Birben, Cihad Ateş ve Hakan Aslantaş ile yollarını ayıran Fethiyespor’da Başkan Esat Bakırcı ve transfer komitesi üyeleri Nacit Çatal, Nurkaya Gündoğdu ve Akan Ugan orta saha ve hücum bölgesine tecrübeli futbolcu transferi için yoğun şekilde çalışıyor.
ANLAŞAMADILAR
Fethiyespor’da geçtiğimiz yıl santrafor mevkiinde başarılı bir sezon geçiren ve sözleşmesi devam eden Serhan Yılmaz, başkan ve yönetimle anlaşamayınca kendisine kulüp arıyor. Geçtiğimiz yıl 30 maçta görev alan Serhan Yılmaz toplam 7 gol kaydederken, asitleriyle de dikkat çekmişti. Takımının Play-Off’ta şampiyon olmasında büyük emeği geçen Serhan Yılmaz’ın tekrar takıma dönmesi için görüşmeler devam ederken, eski futbolcularından Üstün Bilgi ile de görüşmeler yapıldığı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi