TFF 2.ligde mücadele edecek Fethiyespor, sol bek mevkine Nazilli Belediye Spor oyuncularından Selçuk Hakalmaz’ı 2 yıllığına renklerine kattı. Fethiyespor Kulüp binasında gerçekleşen imza törenine basın sözcüsü Nurkaya Gündoğdu ile Genel Kaptan Nacit Çatal katıldı. Fethiyespor takımına katılmaktan sevinç duyduğunu ifade eden, Selçuk Hakalmaz “hedefimiz her zaman üst ligler olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Fethiyespor 2.lig mücadelesi için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Sarıyer’den Selim Kayacı’yı renklerine katan lacivert beyazlılar Nazilli Belediyespor’da Selçuk Hakalmaz’ı da renklerine kattı. Bayburt Özel İdare ve Nazilli Belediyespor’da forma giyen genç oyuncu kariyerinde 70 maçta görev yaparken, geçtiğimiz yıl Nazilli Belediyespor’da 28 maçta görev aldı.

FEthiyespor’a gelmekten memnunluk duyduğunu belirten Selçuk Hakalmaz “ Nazilli Belediyespor'dan Fethiyespor'a transfer oldum. Sol bek oynuyorum. Bu sene bu oluşumun içinde olmak için de yöneticilerimle, hocalarımla görüştüm. Ve çok güzel bir oluşum olacağını çok büyük hedeflerin olduğunu biliyorum,  geçen sene şampiyon olduk. Bu sene de neden olmasın dediler. Hep beraber konuştuk. Istişare yaptık. Allah razı olsun. Çok da güzel karşıladılar. Ben Bayburt İl Özel İdare Spor'da oynadım. Orada yetiştim. Ondan sonra Nazilli Belediyespor'a transfer oldum. Orada bir sene oynadım. Geçen sene de Nazilli Belediyespor'da görev aldım. geçen sene de orada oynadık. bu sene de Mesut Hocamızın buraya gelmesiyle ben Nazilli Belediyespor'la beraber çalışmıştık. Beraber Istişare yaptık. buraya transfer olduk. Cemal benim geldiğimde takım arkadaşım, en yakın arkadaşımdan bir tanesiydi hala şu an öyle. Hala da konuşuyoruz. O da burayı çok sevdiğini her zaman bana söyledi. Zaten ben Cemal'i referanslarıyla da buraya çok gelmek istedim. Burayı çok sevdiğini, burada çok güzel anıları olduğunu söyledi Cemal kardeşim bana” dedi.

“İyi bir transfer yaptık”

Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, iyi bir transfer yaptıklarını kayıt ederek, “ihtiyacımız olan sol bek mevkine bir iyi bir transfer yaptık. Genç ve dinamik bir arkadaşımız. Geçen seneden beri takip ettiğimiz ikincilikten takip ettiğimiz bir arkadaşımız. Kulübün yapısına da uygun. hocamız da çok ısrar etti. Sağ olsun. Biz kendisini zaten takip ediyorduk. İkinci transferimiz mutluyuz” dedi.

Fethiyespor Profesyonel Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Nurkaya Gündoğdu, “Şimdi biz  ne demiştik? Yarım kalan bir hikayemiz var. Yarım kalan hikayeyi de takip ettiğimiz genç yeteneklerle devam ettireceğiz. Türk futbol tarihini Mesut Hoca'nın kazandırdığı kardeşlerimizden kendisi. Ve şampiyon takıma şampiyon oyuncular geliyor. Nazilli'de sözleşmesi olmasına rağmen bizi kırmayıp bize gelmesinden dolayı ayrıca onu kendisine teşekkür ediyorum. Güzel bir birliktelik olacak. karakterli, düzgün, bizim o mevkideki ihtiyacımızı giderecek arkadaşlarımızdan birisi diye düşünüyoruz. Kendisine ve Fethiyespor'a vereceği hizmetlerden dolayı şimdiden peşin peşin teşekkür ediyorum. Inşallah kendisiyle de iki yıllık sözleşme imzaladık.  Uzun bir birliktelik olur. Şampiyonluklar hep beraber gelir” dedi.

Editör: Haber Merkezi