TFF 2. Lig Kırmızı Grupta  mücadele edecek olan Fethiyespor, Cuma günü ilk hazırlık maçını Fethiye Şehir Stadında saat 19.30’da Beyaz Grup temsilcisi Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak. Fethiyesporun yeni transferlerinin görücüye çıkacağı karşılaşma merakla bekleniyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros ve Genel Kaptan Nacit Çatal, tüm taraftarları Cuma günü oynanacak olan hazırlık maçına davet ettiler.

Fethiyespor lig hazırlıkları ve transfer çalışmalarını sürdürürken, Lacivert Beyazlılar Cuma günü Fethiye şehir Stadında beyaz grup temsilcisi Nazilli Belediyespor ile ilk hazırlık maçını yapacak. Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde 20 günden bu yana Fethiye’de tesislerinde kamp yapan Fethiyespor, ikinci  hazırlık maçını 3 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda Denizlispor ile oynayacak. Fethiyespor da yeni transferler, takıma kısa sürede adapte olurken, Teknik Direktör Mesut Toros, hücum bölgesine yapılacak transferlerin bir an önce tamamlanmasını bekliyor. Her geçen gün tempo arttıran Lacivert Beyazlılar, lig öncesi 10 günlük Afyon kampı hazırlıklarını da sürdürüyor.

 “Kısa Sürede Uyum Sağlandı”

Çalışmalarını günde çift idmanla sürdürdüklerini ifade eden Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, “Yeni sezon hazırlıklarımızı yoğun tempoda aralıksız sürdürüyoruz. Antrenmanlarımız çok iyi geçiyor. Bir yandan da eksiklerimizi tespit ederek transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şuan da her şey yolunda. Yeni transferlerimiz ve mevcutta kalan oyuncularımız çok kısa sürede birbirlerine uyum sağladılar ve takımda güzel bir uyum var. Alt yapıdan da takımıza katkıda bulunduk ve zamanla o genç kardeşlerimize de fırsat vereceğiz” şeklinde konuştu.

“Transfer Çalışmalarımız Sürüyor”

Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, “Takıma yeni katılan oyucularımız ve mevcut futbolcularımız ile birlikte Fethiye Şehir Stadında yeni sezon çalışmalarımızı çalışmalarımızı  başlattık ve sürdürüyoruz. 3 Ağustos tarihine kadar çalışmalarımızı Fethiye’de sürdürecek ve akabinde de Afyon’a 10 günlük kampa gideceğiz.  Yeni sezon öncesi takımımıza 9 yeni oyuncu takviyesinde bulunduk. Birkaç transfer görüşmemiz daha var. Onları da bu hafta içerisinde bitirmeyi planlıyoruz. Futbolcularımızda moral ve motivasyon en üst düzeyde. Eski oyuncularımız ve yen,i transferlerimiz çok iyi bir birliktelik sağladılar” dedi.

“Taraftarlarımızı Bekliyoruz”

Cuma günü Fethiye Şehir Stadında Nazilli Belediyespor ile bir hazırlık maçı oynanacağını da aktaran Çatal, “ Cuma günü akşam saat 19.00 da Nazilli Belediyespor ile bir hazırlık maçı oynayacağız. Ardından ay başında Denizlispor ile bir hazırlık maçımız var. Sonrasında da 10 günlük Afyon kampında da iki hazırlık maçı oynayacağız.Cuma günü oynayacak olduğumuz hazırlık maçına da tüm taraftarlarımızı bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi