Berabere biten mücadele sonrasında Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal ve Teknik Direktör Mesut Toros değerlendirmelerde bulundu.

Fethiyespor ilk hazırlık maçını kendi evinde Nazilli Belediye Spor ile yaptı. 1-1 beraberlikle sonuçlanan karşılaşmada yeni transferler ve alt yapı oyuncuları görücüye çıktı. 15 günlük çalışmanın ardından iyi bir maç sergilendiğini belirten Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal ve Teknik Direktör Mesut Toros, çalışmaların son hız devam edeceğini ifade ettiler. Hazırlık maçlarının Denizli ve Afyon’da devam edeceğini kaydeden Nacit Çatal, eksiklerinde en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.  

“İyi Bir Takım Oluşturduğumuzu Düşünüyorum”

Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, “15 günlük çalışma etabından sonra ilk hazırlık maçını Nazilli Belediyespor'la yaptık. Güzel bir oyun sergiledik. Altyapıdan çıkardığımız çocukları görme fırsatı oldu. İyi yolda ilerliyoruz. Ayın üçünde Denizli'ye gideceğiz. Bir tane de orada hazırlık maçımız var. Ondan sonra da ayın sekizinde Afyon'a kampa gideceğiz. Orada da iki üç tane hazırlık maçı oynayacağız. Allah'ın izniyle iyi bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum. Tabii hücum hattında biraz eksiklerimiz var. Onu da en kısa sürede tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

“Takımın Performansından Memnunum”

Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, oyuncuların performansını iyi bulduğunu belirterek,  “Öncelikle iki takımı da tebrik ederim. Çok fazla bir sıcak vardı. İki takım da sahada iyi mücadele ettiler. Tabii ki 15 gündür çalışıyoruz. İlk hazırlık maçımızı oynadık. Antrenman programlarımızı kesinlikle bozmuyoruz. Bizim düşüncemizde öyle bir şey yok Maç var diye antrenmanlarımızı bozmak yok. Çünkü iyi çalışıp kazanmamız lazım. Eksiklerimiz var. Yapacağımız transferler var. Nazillispor gibi takım karşısında birçok genç oyuncuya şans tanıdık. Onlar da iyi mücadele ettiler. Çalışmalarından, performanslarından memnunum. Çalışmalarımız tempolu şekilde devam edecek. Ayın üçünde de Denizlispor'la bir maç yapacağız. Ardından ayın beşine kadar tekrar burada çalışacağız. İki günlük iznin arasından sonra da büyük ihtimalle 10 günlük kampa gideceğiz” şeklinde konuştu.

“Daha Yolun Başındayız”

Fethiyespor’a yeni transfer olan Rıdvan Türker ise, “Fethiyespor'un ilk hazırlık maçı. Daha takım olarak hazır değiliz ama elimizden geleni yaptık. Yine dostluk kazandı diyelim. Nazilli'de hani bu yörenin takımı sayılır. Centilmence bir müsabaka oldu. Yavaş yavaş hazırlanıyoruz. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Daha yolun başındayız. Havalarda çok sıcak etkileniyoruz “dedi.

Editör: Haber Merkezi