18 Haziran'da Sinop'un Boyabat ilçesinde yapılan düğünle hayatını birleştiren ve balayı için Fethiye'ye gelen Hüseyin Etçi (35) ile Miray Sane Etçi (28) çift dönüş yolunda kaza yaparak hayatını kaybettiler. Genç çiftin son mutlu fotoğrafı ise Fethiye Kelebekler Vadisi'nin izlendiği seyir terasından oldu.

Fethiye'nin çeşitli yerlerini gezerek gönlünce bir balayı yaşayan çift dönüş yolunda iken Kastamonu Tosya D-100 kara yolu Çaykapı köyü mevkisinde meydana geldi. Otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak karşı şeride geçti. Otomobil, Samsun-İstanbul istikametinde ilerleyen yolcu otobüsü ile çarpıştı. İhbarla kaza yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada otomobil sürücüsü Hüseyin Etçi ile yanındaki eşi Miray Sane Etçi hayatını kaybetti. Şoför ile yolcu otobüsündeki 15 yolcu yaralandı. 

Hayatını kaybeden çiftlerden geriye ise Fethiye'deki fotoğrafları kaldı. Etçi çiftinin cenazeleri, hastane morgundan alınarak Sinop Boyabat ilçesine getirildi.  Namaz sonrası Etçi çiftinin cenazeleri, sevenlerinin gözyaşları arasında Boyabat Şehir Mezarlığı'nda yan yana defnedildi.

Editör: Haber Merkezi