Fethiyespor Profesyönel şube sorumlusu ve basın sözcüsü Nurkaya Gündoğdu, teknik direktör Mesut Toros’un camiayı ve Fethiye şehrini ayrıca Fethiyespor taraftarlarını yakından tanıdığını söyledi.

Fethiyespor’da teknik direktörlüğe Mesut Toros’un getirilmesinin ardından, yeni sezon için hazırlıklar başladı. Fethiyespor başkanı Esat Bakırcı yönetiminde, 2 Temmuz’da yapılacak olağanüstü kongre hazırlıklarıyla yeni sezon planlaması için kulüp tesislerinde buluşan Fethiyespor yöneticileri, kamp ve transfer çalışmalarını hızlandırdı. Fethiyespor Profesyönel şube sorumlusu ve basın sözcüsü Nurkaya Gündoğdu yaptığı genel değerlendirmede; “ Şampiyon takımın şampiyon teknik adam ve oyuncuya ihtiyacı vardı. Bu sene Erzincan'daki durum ortadaydı. Fethiye'nin evladı olarak Fethiye'yi bilen, Fethiye'deki camiamızı, kamuoyunu ve Fethiye şehrini tanıyan futbolcu yapımızı tanıyan bu liglerin hocası olan bir hocayla çıtamızı aynı seviyede tutarak anlaştık. Camiamıza ve kulübümüze hayırlı uğurlu olsun. Buradan da Selahattin hocaya ve ekibine de ayrı ayrı yine teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah onlarda başarılı olurlar.  Bizim yaklaşık 17-18 altyapıdan gelen arkadaşların haricinde sözleşmeli şu anda kadromuzda oyuncular var. Hocamız aslında iki üç gündür Fethiye'de. Biraz bir ön çalışma yaptık. Transfer aşamasına geçtiğimiz ve transfer görüşmesini yaptığımız hatta bugün de şehre gelecek olan 2-3 oyuncumuz var. Bizim her şeyden önce2. ligde yakaladığımız 3. lig şampiyonluğun arkasından bir ivme yakalayabilmek adına hedefleri olan yarışmacı bir takım kurmak istiyoruz. Hedefimiz en az play-off. Bu playoff mücadelesini oluşturacak olan atan, tutan, ortalayan, orta sahadaki oyuncu dâhil hepsiyle ilgili bir transfer görüşmesi yaparak,  yaklaşık 11-12 futbolcuyu takıma kazandıracağız.  BU görüşeceğimiz iyi oyuncuları futbol takımımıza katmakla ilgili bir düşüncemiz var. İnşallah hocaların yapmış olacağı çalışmalardan sonra da kamp yeriyle ilgili önce burada bayram sonrası akabinde hemen toplanıp takım toplandıktan sonra en az bir hafta kadar burada kendi tesislerimizde kampımızı yapıp akabinde Burdur Bolu ve Afyon seçeneklerinden birisini gerçekleştireceğiz. Hocamızın takdiriyle oluşan takımı, full olarak kampa götüreceğiz. Geçmiş dönemlerde yaşadık hatırlayın kamplara gidiyoruz yarısı gidip yarısı geliyordu. Bu sezon öyle olmayacak. İlk 11 ve ilk 18 veya ilk toplam 26, 28 kişilik kadromuz içerisinde olmayan arkadaşları götürmek gibi bir düşüncemiz de yok. Denemelerimizi, futbolcu seçmelerini veya bildiğimiz topçuları bir hafta burada onlarla biriken tesislerimizde birlikte olacağız. Sonra kampımıza gideceğiz.” dedi.

“ Kongreye Bekliyoruz”

Gündoğdu, 2 Temmuz Cumartesi günü Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Salonunda yapılacak , olağanüstü kongreye tüm Fethiyespor sevdalılarını beklediklerini belirterek; “Hafta sonu da kongremiz var.Hafta sonu delege olan olmayan herkesi Fethiyespor Kongresi'ne ben buradan davet ediyorum. Kongreler panayır havasıda geçmesi lazım. Hatalar varsa delegelerin orada hataları söylemesi, hesap verileceği yerde yönetimin hesap vermesi ve bir ortam oluşuyor kongrelerde. Takım başarıya giderken şu şunun dediği gibi, bu böyle olduydu. Onlarla uğraşmaktansa kongrede bu işleri toplam çözüp, önümüze temiz bir sayfa olarak yürümemizde fayda var. Bu Fethiyespor'un Fethiye camiasının ve Fethiyelilerin ihtiyacı olan bir şey. Her şeyden önce benim kendi şahsımın da. Kongrelerde işte yönetici olarak bizleri aradıklarında, konuştuklarında, geçmiş dönemi konuşmak artık insanları sıkıyor. Biz geleceğe beyaz bir sayfa açarak hep birlikte geçmiş dönem başkanlarımıza, geçmiş dönem yöneticilerimizle, geçmiş dönemde kulüpte çalışanlarımızla şimdiki çalışanlarımıza geleceğe bakmamız lazım. O yüzden kongrede neyse herkes derdini dileğini ifade eder. Yeni yönetim yapabildiklerini anlatır. Yapamadıklarını oluşur. Yeni bir yönetim oluşacak. Güçlü bir yönetim geliyor diye düşünüyorum. Sağ olsun bununla ilgili çalışan arkadaşlarımız var. Esat abi çok heyecanlı her şeyden önce. Esat abinin heyecanlı olması demek yönetimin heyecanlı olması demek. Evet borçlarımız var mı? Var. Herkesin borcu var. Zaten kovid döneminin bittiği dönem çıktığımız dönemden bu yana üç yıl gibi bir sürede iki buçuk yıl kadar kovid dönemi sürdü ama sonuçta şampiyonluğun da belli bir yükü var. Allah'ın izniyle bu işin altından kalkacağız hep birlikte. Söyleyeceklerim bu kadar. Mesut Hoca ve ekibine başarılar diliyorum. İnşallah güzel bir ikinci ligde yeni bir sayfa, yeni bir dönem. Zaten olmak istediğimiz yerdeyiz, 2. ligdeyiz. Artık burada ilk olmak istediğin yere gelince de onun gereğini yapmak. Önce yöneticilere sonra topçulara sonra teknik heyeti kalıyor. Biz kulüp çalışanlarımıza, camiamıza bunu başarabileceğimize inancındayım. Tekrar kendilerine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Geçen yıl ki kadrodan sözleşmesi bitenlerin içinde 1-2 oyuncu ile görüşmemiz var. Bizden haber bekliyorlar. Hatta önümüzdeki günlerde şehre gelecekler ama sözleşmesi biten çoğunluğuyla hocamızın da daha o konuyu konuşamadık. Belki de içlerinden görüşmeye çağıracağımız da olacak. Hatta bir iki tane düşüncesi de var. Ama Bugün bu sorunun cevabına bir iki tane görüştüğümüz var. Sözleşmesi bitenlerle. Ama çoğunluğunun kadrosunu ve ismini hocamız biliyor. Kendi ekibiyle beraber değerlendirecek. Kendi takımında oyun kurgusu içerisinde oynatacağı oyun tipine, profiline uygunsa çağıracak çocuklar da bizden haber bekliyor zaten. Bu ilişkilerimizde devam ediyor.” Diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi