Kent merkezinde pazar esnafı ziyareti yapan Cumhur ittifak ilçe başkanları kapısını çaldığı her vatandaştan tam destek istedi.

Seydikemer İlçesinde Cumhur ittifakını oluşturan siyasi parti ilçe başkanları kentte her hafta kurulan pazar alanında esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Kapı kapı, tezgah tezgah dolaşan ve bütün esnafları ziyaret eden ilçe başkanları, 28 Mayıs tarihinde yapılacak ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tekrar aday olan Recep Tayyip Erdoğan için sdestek istedi. ProgramaSeydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, bazı belediye meclis üyeleri ve siyasi parti yöneticileri katıldı.

“Rehavete kapılmadan sandıklarımıza sahip çıkıyoruz”

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, “Bugün Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarımızla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız Önder Akdenizli ve ekiplerimizle beraber Seydikemer ilçemizde pazar esnafını ziyaret ediyoruz. Zaman zaman esnaf ziyaretlerimiz, Cumhur İttifakı olarak da milletvekillerimizin katılımıyla İl başkanlarımızın katılımı ile gerçekleştirdiğimiz gibi bugün de pazar esnafımızlayız.. Gerçekten esnaflarımızın, vatandaşlarımızın Cumhur İttifakı'na ve Sayın Cumhurbaşkanımıza teveccühleri oldukça fazla. Bu da bizi ziyadesiyle memnun etti. İnşallah 28’inde çok yüksek bir oy oranıyla Sayın Cumhurbaşkanımızla Cumhur İttifakı'nı tekrar bu muzaffer kılacağız. Rabbim vatandaşlarımızdan, tüm seçmenlerimizden razı olsun. Bize göstermiş oldukları desteklerden dolayı. İnşallah onlara mahcup olmayacağız ve inşallah hep birlikte Türkiye yüzyılı vizyonunu başlatmış olacağız diyorum. Tüm ekiplerimizin gayretleri ve çalışma neticesinde ülkemiz inşallah Türkiye yüz yılında yüz yıla damga vuracak bir şekilde mücadele edecektir. Ben Seydikemer halkımızı 28’inde rehavete kapılmadan sandıklarımıza sahip çıkmaya ve oylarını kullanmaya davet ediyorum” dedi.
“Yüksek bir oy oranı ile Cumhurbaşkanımızı külliyeye göndereceğiz”

MHP İlçe başkanı Mehmet Arıç da konuşmasında şunları söyledi; “Bugün Cumhur İttifakı ortağımız AK Parti ilçe başkanı Ali Büklü, belediye başkanımız Önder Akdenizli ve ekibimiz ile birlikte ilçemizdeki pazar esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Gördük ki esnaflarımız kararını vermiş Cumhurbaşkanımızı inşallah Pazar günü yüksek bir oy oranıyla Külliye'ye göndereceğiz. Esnafımızın, Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti'ye teveccühünü de gördük. Esnafımıza teşekkür ederim. Cumhurbaşkanımızın Pazar günü yüksek bir oy oranıyla kazanacağınıza biz inanıyoruz. Şimdiden vatandaşlarımıza teşekkür ederim. “

Editör: Haber Merkezi