Mendos Market Seydikemer’in sahibi, İş Adamı Emrullah Tuna ile Kezban Tuna çiftinin oğlu, 9 yaşındaki Burhanettin düzenlenen muhteşem bir organizasyonla delikanlılığa ilk adımını attı.

İş ve Siyaset Dünyası Buluştu

Seydikemer’de bulunan Uçarlar Tesislerinde gerçekleştirilen sünnet düğününe Fethiye ve Seydikemer iş ve siyaset dünyasından bir çok isim katıldı. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu, Fethiye Ülkü Ocakları Başkanı Salman Yellice’nin yanısıra, çok sayıda davetli katıldı.

Yemekli gecede Fethiye’nin sevilen seslerinden Adem Kazan sahne alırken, delikanlılığa ilk adımlarını atan Burhanettin’e kına da yakıldı. Ardından misafirlere kınadan ikram edildi.

Gece boyu davetliler, Adem Kazan’ın hareketli türküleriyle oynarken, küçük Burhanettin’de hediye yağmuruna tutuldu.

4 çocuk sahibi Emrullah ve Kezban Tuna çiftinin en küçük çocuğu, Mendos Market Fethiye’nin Sahibi Burhanettin Tuna’nın torunu olan Burhanettin için düzenlenen geceye katılanlara teşekkür eden Emrullah Tuna “Bizi bu eğlenceli gecemizde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Buradaki amacımız zaten, dostlarımızla bir arada olmaktı. Bunu da başardık diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi