Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Halil İbrahim Uzun ve Fethiye İlçe Teşkilatı mensupları “Altılı masada” bulunan partilerin ilçe teşkilatlarına ziyaretlerde bulundular. Ziyaretlerde ülke gündemi ele alınırken, ortak yapılacak çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Türkiye’de seçim atmosferi ısınırken, İl ve İlçelerde de çalışmalar yoğunlaştı. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Halil İbrahim Uzun, Muğla genelinde ziyaretlerde bulunurken bu kez durağı Fethiye oldu. Fethiye İlçe Başkanı Ömer Faruk Kılınç, Başkan Yardımcısı Ömer Uludağ ve yönetim kurulu üyeleri, “altılı masa” diye tabir edilen Millet İttifakı ortağı olan partilerin ilçe teşkilatlarına ziyaretlerde bulundular.

Demokrat Parti ziyaretinde ilçe başkanı Osman Kandönmez, İl Başkan Adayı Erdal Eroğlu karşılarken, ülke gündemi hakkında görüş alışverişinde bulundular. Altılı masanın son durumu da ele alınıp, yapılacak ortak çalışmalar hakkında görüş birliğine varıldı.

DP İlçe Başkanı Osman Kandönmez yaptığı açıklama da “Ziyaret için çok teşekkür ediyorum. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Altılı masa da bulunan partilerle Türkiye’nin refaha kavuşacağına inanıyoruz. Bugün bizi Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Halil İbrahim Uzun ziyaret ederek onurlandırdı. Onlarla da ülke gündemi hakkında değerlendirmelerde bulunduk, ben kendisine, beraberindeki ilçe başkanı ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Halil İbrahim Uzun ziyaret sonrası yaptığı değerlendirme de “Altılı masa diye tabir edilen siyasi partilerin ilçe başkanlarını Fethiye’de ziyaret ediyoruz. Bu Muğla’da başlattığımız bir çalışmaydı, şuan Fethiye’deyiz. Bizde altılı masa da konuşulan konuları ve genel siyasi konuları ele alıyoruz.

Editör: Haber Merkezi