Partiye yeni üye katılımları hız kesmeden devam ederken, rozet takma törenine İyi Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergün, İyi Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve geçmiş dönem Fethiye Belediye Başkanlığı yapan Behçet Saatcı, İyi Parti Fethiye Belediye meclis üyesi Ayşe Çiftçi, İyi Parti Kadın Kolları başkanı ve çok sayıda iyi parti üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban: “Tüm teşkilatlarımızla sürekli olarak sahadayız. Gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu katılımda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bugün burada birlik ve beraberliğimizi bir daha herkes görmüş oldu. Bizler İYİ Parti ailesi olarak sürekli büyüyecek ve daha faydalı işlere imza atacağız. Türkiye’mizin her köşesinde daha büyük katılımlar olacağı gibi güzel Fethiyemiz’de  de bu katılımlar artarak devam edecektir.” diye konuştu.

Saatcı,” Partiyi kuranla, partiye en son giren eşit mesafededir”

Geçmiş dönem Fethiye Belediye Başkanlığı yapan Behçet Saatcı, rozet takma töreninde Süleyman Demirel’in sözüyle dikkat çekti. Saatcı,” Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Aramıza yeni katılan bütün kardeşlerimize hoş geldiniz diyorum. Rahmetli Süleyman Demirel'in bir lafı var. Der ki; partiyi kuranla, partiye en son giren eşit mesafededir. Bu anlamda yeni gelen arkadaşlarımızın partimize güç katacağına inanıyorum. Biz genelde Türkiye'nin birinci partisi olma konusunda iddialıyız. Ve inanıyorum ki Sayın Genel Başkanımızın önderliğinde, Genel Başkanımızın açmış olduğu yolda hepimiz yürüyeceğiz. Sayın Genel Başkan Yardımcım, kardeşim, arkadaşım, hocamla, il başkanımızla, ilçe başkanımızla aramızdalar. En ufak bir sıkıntı yaşamadan, aramıza nifak sokmadan İYİ Parti'mizi iktidar yapma konusunda koşturmaya devam edeceğiz. Emeği geçen arkadaşlara gerçekten teşekkür ediyorum ben. Allah yanlış yaptırmasın. Eleştirdiğimiz işleri bize yaptırmasın. Hep onu diyorum. Şimdi biz şu an iktidarı eleştiriyoruz. Diyoruz ki iktidar ne yapmıyor? Liyakate önem vermiyor. Neye önem veriyor? Yata önem veriyor. İşte yapılan sınavlarda yine karışıyor. Şayet biz daha iyisi varken bu bizden de daha yanlışını alacaksak Allah bize de iftar nasip etmesin. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Teşekkür ederim.” Dedi.

Ergun, “Derdimiz milletimizin derdidir”

İYİ Parti olarak çalışmaya devam ettiklerini ifaden eden İyi Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergün;” Hem ilçe başkanımız, hem Behçet Başkanımızın söylediği gibi durdurabilmeksizin, İYİ Parti olarak çalışmaya devam ediyoruz. Türkiye'nin her yerinde adım adım daha doğrusu adım atılmadık bir metrekare yer bırakmadan bütün yerleri gezmeye ve dolaşmaya, derdimizi anlatmaya gayret sarf ediyoruz. Bizim derdimiz milletimizin derdidir. Bizim derdimiz Türkiye'nin derdidir. Türkiye'yi tekrar güçlü bir şekilde hukuk devleti haline getirme, demokratik bir devlet haline getirme devletimizin kurumlarını hakem rolünde tutmak, sivil toplumu ortaya çıkarmak, özgürlükleri genişletme mücadelesi içerisindeyiz. Kalkınma mücadelesi içerisindeyiz. Ve bunu da milletimize anlatma derdindeyiz. Ve milletimiz de çok şükür bizim derdimizin ne olduğunu anlamaya başladı. Her geçen gün İYİ Parti yükselişte büyüyor, büyüyoruz. Muğla'da da tüm teşkilatlarımız aynı şekilde gayret sarf ediyor. Şimdi ev ev bütün kadın politikaları başkanımız da burada. Bütün Muğla'yı, bütün ilçeleri, bütün evleri ziyaret ediyoruz. Kapı kapı çalıyoruz. Genel başkanımızın selamlarını iletiyoruz. Dertlerini soruyoruz, hallerini soruyoruz. Kötü günde yanlarında olma derdindeyiz. Ve bunu da inşallah bütün Muğla'da girilmedik bir ev bırakmaksızın başaracağız. Dinamik bir şekilde çalışıyor teşkilatlarımız. Bu manada bir müddet önce Fethiye Meclis Üyesi Ayşe Hanım partimize katılmış idi. Kendisine tekrar huzurunuzda hoş geldiniz diyorum, sefalar getirdiniz bizlere. Yine aynı şekilde Ayşe Hanım'la birlikte yeni bir ekiple birlikte çalışalım, arzu ettik. Yeni katılan arkadaşlarımıza da hoş geldiniz diyorum. Sefalar getirdiniz bize güç kattınız diyor. Ve inşallah Behçet başkanın söylediği gibi hem Türkiye'de hem de Muğla'da partimizi birinci parti yapma gayreti içerisindeyiz. Ufak çekişmelerin içerisinde değil İYİ Parti, İYİ Parti kadroları ne yaptığını bilen kadrolar. Türkiye diye bir tasavvuru olan kadrolar. Onun için ufak tefek şeylerle uğraşmadan Türkiye'yi ve Muğla'yı en iyi şekilde kalkındırmanın gayreti içerisinde olacağız.” Diye konuştur.

Ergun, Meral Akşener’in Olayına İlişkin Soruyu Cevapladı

Milletvekili Ergun, Muhabirimizin geçtiğimiz günlerde İyi Parti Genel Başkanı Merak Akşener’in Yalova gezisinde, bir genç kızın kendisine soru sorduğu için azarladığı iddiası hakkındaki sorusunu yanıtladı. Ergun, “  Onlara alıştık. Yani İYİ Parti'nin yürüyüşü karşısında Meral Akşener'in yürüyüşü karşısında başarabildikleri, yapabildikleri sadece ve sadece provokasyon başka hiçbir şey değil. Bu yürüyüşü durduramazlar artık. Yani geldikleri nokta bu. Ancak ve ancak provoke ederek bir şey yapabilir miyiz? Bir siyasi sonuç elde edebilir miyiz? Gayreti içerisindeler. Onun için onlara çok takıldığımız da yok açıkçası.” Dedi.

İyi Parti Fethiye ailesinin en gencine rozetini, Geçmiş dönem Fethiye Belediye Başkanlığı yapan Behçet Saatcı taktı. 

Editör: Haber Merkezi