Kardiyoloji Uzmanı Oğuzhan Toklu Polikliniği, Akarca Mahallesi Nadir Nadi Caddesi’nde hizmete açıldı. Açılış törenine Geçmiş Dönem Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı,  AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk,CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir, bölge doktorları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Müzik dinletisi eşliğinde başlayan açılış programında Uzm. Dr. Oğuzhan Toklu ve Profesör Dr. Fikret Duran konuşmalar yaptı.

Uzm. Dr. Toklu, “ İnsanlar Kendilerinin Özel Hissedecekler”

 Uzm. Dr. Oğuzhan Toklu yapmış olduğu açılış konuşmasında,’’ 8 yıldır Fethiye’de çalışıyorum. Son zamanlarda özel kelimesinin karşılığının verilmediğini fark ettim. Sonrasında özel hissettirecek bir yer, bir mekân açmaya karar verdim. Buraya gelen insanlar kendilerini özel hissedecekler. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız. İnşallah bundan sonra başarılı oluruz. Geloen tüm misafirlerime, beni yetiştiren, eğiten hocalarıma, hocaların hocası Profesör Dr. Fikret Duran hocama ve herkese çok teşekkür ediyorum. Çalışma saatlerimiz sabah 09.00 ile akşam 17.30 arasında Fakat bizim meslekte saatle çalışmak pek mümkün olmuyor. Bize ne zaman ihtiyaç olursa görevimizin başındayız. Artık buradayız, sizlerleyiz.’’ dedi.

Profesör Dr. Fikret Duran ise yeni işletmenin hayırlı olmasını temenni etti. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek misafirlere ikramlar sunuldu.

Editör: Haber Merkezi