27 yaşındaki 1.90 metre boyundaki genç kalecinin Fethiyesporla sözleşme imzalamasının ardından Fethiye Tv’ye konuşan Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal “Bu ligde atanımız ve tutanımızın iyi olması lazım. Onun için Murat’ı tercih ettik. Trasnferlerimiz devam edecektir.” İfadelerinde bulundu.

TFF 2. Ligte mücadele edecek Fethiyespor Balıkesir altyapısında yetişen Manisaspor, Afjet Afyonspor Yeni Orduspor, Nevşehir Belediyespor, 24 Erzincanspor, Şanlıurfaspor ve geçtiğimiz yıl Bucaspor 1928 takımlarında forma giyen kaleci Murat Demir’i kadrosuna kattı. Genel Kaptan Nacit Çatal ile sözleşme imzalayan Murat Demir duygularını Fethiye Tv’ye anlattı. Demir Fethiyespor’da şampiyonluk yaşamak istediğini belirterek “Fethiyespor'a geldiğim için çok mutluyum. Böyle bir camiada forma giymek gerçekten mutluluk verici. Ben de Mesut hocam ve Nacit Bey’e çok teşekkür ederim. Bana çok yardımcı oldular. Hedefimiz inşallah bu forma altında şampiyonluk yaşamak. Bunun içinde elimizden gelenin en iyisini sağlayacağız. Fethiyespor’un geçmişe dayanan bir mazisi var. Biz de bunun farkındayız. Bunun karşılığını vermek için buradayız. Fethiyespor taraftarları bizi  sonuna kadar desteklesinler. Biz de onlar için sahada elimizden gelenin son damlasına kadar karşılığını vereceğiz.” Dedi.

“İyi Bir Rekabet Olacak”

Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal ise “Kaleci Murat’ı 2 yıldır takip ediyoruz. Daha önce de bir temas yapmıştık. Olmamıştı. Bu ligde atanımız ve tutanımızın iyi olması lazım. Onun için Murat'ı tercih ettik. Elimizde münferit iki tane kaleci var. İyi bir rekabet olacağını düşünüyorum. İyi bir rekabetin Fethiyespor'a faydası olacağını düşünüyorum. Bu ligin en iyi iki tane kalecisinin ikisi de bizde. Allah'ın izniyle elimizden geldiğince iyi bir rekabet ortamında güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Transferlerimiz devam edecek. Eksik olan bölgelere 2,3 oyuncu daha planlanlıyoruz. İyi bir forvet, iyi bir kanat, iyi bir tane stoper alacağız. 2-3 tane daha eksik yerimiz kaldı. Onlarında en iyilerini bulmaya çalışıyoruz. Bize faydalı olacak, karakterli çalışkan çocukları bulmaya çalışıyoruz. Temas halinde olduğumuz oyuncular var. Hani bu haftanın sonuna kadar transfer işini bitireceğiz” diye konuştu.

Fethiyespor’la bir yıllık sözleşme imzalayan Murat Demir anlaşmanın hemen ardından antrenmana çıkarak düz koşu yaptı.

Editör: Haber Merkezi