Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, Fethiye TV’de Erdoğan Cankuş'un hazırlayıp sunduğu Pozitif Düşünce programına konuk oldu. Cankuş'un sorularını yanıtlayan Başkan Kökten, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifinin yaptığı çalışmalar ve gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgiler verdi. Ölüdeniz’in sorunlarını dile getiren Kökten, çözüm yolları hakkında da proje fikirleri verdi.

“Ölüdeniz’e Çocuk Parkı Kazandıracağız”

Ölüdeniz’de çocuk parkı eksikliği çekildiğini belirten Muhammet Kökten, plaja inen merdivenlerin yanına park yapılması için uğraştıklarını söyledi. Yamaç paraşütü pilotlarını engellemeyecek bir alanda çocuk parkı olmasını istediklerini kaydeden Kökten, kimseyi zora sokmayacak ortak bir kararla projeyi hayat geçirmeyi hedefliyor.

“İlaçlamalar Gece 12’DEN Sonra Yapılmalı”

Muhammet kökten belediye ekiplerinin haşere ve sinekle mücadele için yaptığı ilaçlamaları gece 00.00’dan sonra yapmasını istedi. Saat 19.00-20.00’da restoran ve otellerin önünde yapılan ilaçlamaların yemek saatine denk gelmesinden bahseden Kökten, bu konuda daha titiz davranılması gerektiğini savundu.

Editör: Haber Merkezi