Milletvekili Demir, Fethiye programı kapsamında, ilk olarak Büyük Birlik Partisi (BBP) Fethiye İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Hoş sohbet içinde gerçekleşen ziyarette Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler : “Bizler milliyetçi davadan gelen insanlarız. Fethiye’de ilçe başkanımız özverili ve gayretli bir çalışma içerisinde. Fethiye’de, AK Parti’nin eksikliği şuydu; 20 yılda çok fazla ilçe başkanı değişti. Bunun partiye olumsuz etkileri oldu. Şu anda ilçe başkanımız ile iyi bir ivme kazandılar. Büyük Birlik Partisi olarak amacımız 2023 yılında yapılacak genel seçimlerde ve ardından yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’yi en üste taşımak. Kişisel olarak da Sayın Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum ve destekliyorum. Sonuna kadar yanındayız. “ dedi.

“Biz çok güçlü bir devletiz”

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ise , “Ülkemizin aydınlık geleceği adına Cumhur İttifakı’na ihtiyacı var. Cumhurbaşkanımız kendisine değil, Türkiye’nin istiklali ve istikbaline oy verilmesini istiyor. Onun için bu davada birlikteliğimiz her geçen gün artarak devam edecek. Her şey gözümüzün önünde yaşanıyor. Umarım vatandaşlarımız bunları en iyi şekilde idrak eder ve önümüzdeki seçimlerde kararını buna göre verir. Ben halkımızın sağduyusuna inanıyorum. Türkiye’yi kimse tutamayacaktır. Biz çok güçlü bir devletiz. “ diye konuştu.

 Ardından Milletvekili Demir ve beraberindeki teşkilat mensupları, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye ilçe başkanlığı temsilcisi ve yöneticiler ile bir araya geldi. Siyasi bilgiler hakkında görüş ve fikir alışverişinde bulunulan ziyarette MHP İlçe Başkanı Osman Cura’nın rahatsız olduğu için katılamadığı belirtildi.  Milletvekili Demir ziyaret hakkında basın mensuplarına açıklamada bulundu.

“Recep Tayyip Erdoğan'ı, Yeniden  Cumhurbaşkanı yapacağız”

İttifakın karşılıklı beklenti içinde olmadığını belirten Demir, “ Şu anda Fethiye Milliyetçi Hareket Partisi ilçe binasındayız. Çok kıymetli başkanımız daha doğrusu başkan vekilimiz, başkanımız rahatsızmış. Ona Allah'tan şifalar diliyorum. Çok kıymetli yönetim kurulu üyelerimiz ve aynı zamanda AK Parti ilçe başkanımız ve onun yönetimi hep beraberiz, biz bir aileyiz zaten. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ninAydınlık geleceği, güvenli geleceği adına bu ittifak kuruldu. Bu ittifak hiçbir şekilde karşılıklı bir beklenti dâhilin de olmadı. Tamamen beklentisiz, bir ittifak tek bir amacı var, bu devletin aydınlık ve gelişmiş daha da büyüyerek yargıya doğru yürümesidir. Bu anlamda zaten Cumhurbaşkanımız Devlet Bey'in ve Mustafa Destici Bey'in bu birlikteliğe, bu beraberliğe verdikleri destekten dolayı her konuşmasında bunu net bir şekilde ifade ediyor. Ben de Muğla milletvekili olarak teşekkürlerimi sunuyorum. Ben Muğla milletvekili olarak da her gittiğim yerde şunu söylüyorum. Ben sadece AK Partili milletvekili değilim aynı zamanda bu ittifakın mensuplarının Milliyetçi Hareket Partisi'nin ve Büyük Birlik Partisi'nin de milletvekiliyim. Bu anlayışla görev yapıyorum. AK Parti'nin talepleri ne kadar önemliyse benim için ittifakımızın talepleri de o denli önemlidir. Bunu çok samimi duygularla ifade ediyorum. Muğla'dan o programa dâhil olduk. Akabinde Kemer'de bir program yaptık. Dolu dolu bir gün yaşadık. Bugün de dönüş yolunda Fethiye'ye uğramayı uygun gördük. Kıymetli ilçe başkanımla birlikte bir program yaptık. Bu programın çerçevesinde de hem Milliyetçi Hareket Partisi'ni ziyaret vardı. Allah birlikteliğimizi, beraberliğimizi, gücümüzü daim etsin. Ülkemizin geleceği çok daha aydınlık olacaktır, çok daha güvenli bir şekilde istikbale yürüyeceğiz. Ben buna yürekten inanıyorum. hiç kimse hani farklı kaygılara, farklı düşüncelere sakın kendisini kaptırmasın. Biz 2023’de çok daha güçlü bir şekilde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı, Cumhurbaşkanı yapacağız. Ve bu Cumhur İttifakı da yoluna, aydınlık yoluna devam edecek. Buna, ülkenin ihtiyacı var. Arkadaşlar ne diyor Cumhurbaşkanımız? Oyu bana vermeyin diyor. Oyu Türkiye'nin güvenli ve aydınlık geleceğine verin diyor. Bu çok doğru bir söz. Çok net söylüyorum. Çünkü ben bir Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin bir üyesi olarak orada yaşananları siz burada belki televizyonlarda haber ajanslarında izliyorsunuz ama ben bizzat canlı olarak orada yaşananları görüyorum. Onu sohbet esnasında tabii o ayrıntılara değineceğim. Yani hakikaten vatandaşlarımız sağduyulu, bayrağına, devletine, dinine bağlı bütün Türkiye Cumhuriyeti devleti vatandaşlarının ben sanmıyorum bir yanlış yol izleyeceklerini Çünkü önce devlet, önce vatan, siyasi partiler bugün var, yarın yok ama devlet hep daim olacak. Allah devletimizi her an güçlü kılsın ve Allah bu devleti, bu vatanı zihniyetli, kötü emel insanlardan korusun, kollasın diyorum. Teşekkür ederim. “ ifadelerini kullandı.

 

Editör: Haber Merkezi