AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz Seydikemer İlçesi’nde muhtarlar ve ilçe teşkilatı üyeleriyle yaptıkları toplantıda 28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimini farklı kazanacaklarını bunun için çok yoğun şekilde bugünden itibaren çalışmaya başladıklarını söyledi.

AK Parti Muğla Milletvekilli Yakup Otgöz, Seydikemer İlçe Teşkilatı’na Teras Kafe de hazırlanan toplantıya katıldı. Toplantıya AK Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz’ün yanı sıra Seydikemer AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü, Seydikemer AK Parti eski ilçe başkanı Salih Gümüş , Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven , muhtarlar ve AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Toplantıda konuşan AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü “Seçimlerin 1.turu bitti. Vekillerimizle birlikte şimdi hiçbir şey olmamış gibi daha fazla çalışarak Cumhurbaşkanımızı rekor bir oyla 2.turda da 1.yapacağız. Muğla’nın her noktasını vekil adaylarımız gezerek yine de Muğla’da iyi bir sonuç alındı.Milletvekili seçilen Kadem Mete ve Yakup Otgöz şimdi Cumhurbaşkanımızla yol arkadaşlığı yapacaklar.Biz büyük bir aileyiz.Hemen şimdi 2.tur seçim çalışmalarımıza başladık.”dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ise birinci tur seçimlerin bittiğini belirterek “Mecliste büyük çoğunluğu aldık.323 olduk.2.turda Cumhurbaşkanlığı seçimini de kazanacağız.Bu seçimlerde anketler yanıldı.Batı , ABD gitti.Zaten PKK ve terör örgütlerinin olduğu yerde bu millet bunlara oy vermez.2.turda yine çok çalışarak Türkiye’nin istikrarının bozulmaması için Cumhurbaşkanımızı rekor oyla seçeceğiz.10 gün boyunca hep beraber yoğun bir şekilde çalışacağız.”şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi