Muğla 20.Dönem milletvekili eğitimci Mustafa Dedeoğlu yakalandığı amansız rahatsızlık sonucu 71 yaşında vefat etti. Antalya'da kaldırıldığı hastanede vefat eden Muğla eski milletvekili Mustafa Dedeoğlu’nun cenazesi Pazartesi günü (yarın) öğle namazına müteakip Fethiye merkez yeni camiinde kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.

Fethiye’de uzun yıllar turizmcilik yapan turizm derneği başkanlık görevinde bulunan Fethiye ilçe milli eğitim müdürlüğü görevini de başarılı şekilde yürüten eğitimci Mustafa Dedeoğlu 1995 yılında Doğru Yol Partisi Muğla Milletvekilliği için aday olmuş ve Türkiye Büyük millet meclisine Muğla milletvekili olarak seçilmişti. Muğla ve Fethiye’nin sorunları ile ilgili olarak o dönem başarılı hizmetler gerçekleştiren eğitimci Mustafa Dedeoğlu Fethiyeli merhum iş insanı Kemal Dedeoğlu’ nun oğluydu.Evli üç çocuk babası olan Muğla eski milletvekili Mustafa Dedeoğlu yakalandığı omurilik kanseri rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu. Geçtiğimiz günlerde Antalya da özel bir hastanede tedavi görmeye giden Mustafa Dedeoğlu 71 yaşında vefat etti.Mustafa Dedeoğlu’nun cenazesi Pazartesi günü öğle namazına müteakip Fethiye merkez yeni camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Fethiye şehir mezarlığında dualarla toprağa verilecek.

DYP Muğla Eski Milletvekili Mustafa Dedeoğlunun bu ani vefatı ailesi,Demokrat Parti Fethiye ilçe teşkilatı ve tüm sevenleri tarafından derin üzüntüyle karşılandı.Atlas Ajans Fethiye Tv olarak Mustafa Dedeoğluna Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

 

 

Editör: Haber Merkezi