Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Muğla 1.sıra milletvekili adayı olan ünlü oyuncu Özlem Balcı ile Türkiye İşçi Partisi’nden (TİP) Muğla 1.sıra milletvekili adayı olan sanatçı Mehmet Aslantuğ, meclise giremedi. MHP, resmi olmayan sonuçlara göre Muğla’da % 6.21 alırken, TİP ise %5.65 oy aldı.

Özlem Balcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Değerli hemşehrilerim, Türkiye tarihimizin en önemli seçimlerinden birisi olan 14 Mayıs Genel Seçimlerinde Genel Başkanımızın tensipleriyle bende bu tarihi sürecin bir neferi olmak adına seçim sürecinde sizlerin evine, hanesine ve gönüllerine misafir oldum. Bizleri bu süreçte yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime, en önemlisi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye şükranlarımı sunuyorum. Her şey Muğla için.” İfadelerine yer verdi.

Mehmet Aslantuğ ise, “Sanatın siperliğine itirazım vardı, gereğini yapmaya çalıştım. An itibarıyla da sanatta kendini değil, kendinde sanatı sevmeye çalışanlarla bu ömrü tamamlarım. Gönlünü, pusulasını açan herkese, tanıdığı sevdiği yerden bin selam olsun.” İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi