Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, “Fikstürümüz de çekildi. İlk maçımızı deplasmanında Zonguldakspor'la oynayacağız. Son maçımız da yine içerde Adıyamanspor'la oynayacağız” dedi.

TFF 2. Lig 2022-2023 sezonu fikstür çekimi bugün Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı. 2. Lig kırmızı grupta mücadele edecek Fethiyespor 2. Lig'deki ilk maçını 28 Ağustos'ta Zonguldak Kömürspor ile oynayacak. Yeni sezon için çalışmalarını hızlandıran Fethiyespor,  Teknik Direktör Mesut Toros direktörlüğünde transferlerine devam ediyor.  Lacivert beyazlılar Selim Kayacı, Aykut Uluç ve Halil Köçer ve Selçuk Hakalmaz ile anlaşmıştı. Transfer çalışmalarına savunma hattı için yoğunlaştıklarını belirten, Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, kulübün bu süreci en hızlı şekilde tamamlayacağı kaydetti.

“BAYRAM SONUNA KADAR TRANSFER İŞİNİ BİTİRECEĞİZ”

Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, “Transfer çalışmalarına bir haftadan beri devam ediyoruz. Görüştüğümüz oyuncular var.  Toplamda dört tane transferimiz oldu. Dün orta sahada bize faydası olabilecek iki kişiyi daha transfer ettik. Artık defans hattına geçtik. Defans hattına oyuncular almak için yoğun çaba harcıyoruz. İki tane iyi stoperle görüşüyoruz. Bir tane kaleciyle görüşüyoruz. Bir tane de sol bek var. Onunla da görüşüyoruz. Bayram sonuna kadar transfer işini bitireceğiz” dedi.  

“İLK BEŞ HAFTA ZORLU BİR FİKSTÜR ÇIKTI”

Genel Kaptan Nacit Çatal, “Fikstürümüz de çekildi. İlk maçımızı deplasmanında Zonguldakspor'la oynayacağız. Son maçımız da yine içerde Adıyamanspor'la oynayacağız. İlk beş hafta zorlu bir fikstür çıktı. Oynanmadan hiçbir maç kazanmış değildir. Elimizden geldiğince biz mücadele edeceğiz. Bu yılı yapılanma yılı olarak geçirmeyi düşünüyoruz ama ilk beşin içinde olabilecek bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Hani biz yok buraya çıktık. Orta sıralarda kalalım, yok düşmeyelim diye bir kesinlikle bir düşüncemiz yok. İlk beşte oynayabilecek güzel bir takım yapacağız. Herkes bize inansın, herkes bize güvensin. Geçen sene yaptığımız gibi bu sene de aynı görevimize devam edeceğiz. Grupta çok il takımları var ama bizde Fethiyespor’uz. Elimizden geldiğince mücadele edeceğiz. Allah'ın izniyle bizim kimseden çekindiğimiz, korktuğumuz yok. Fethiyespor camiasının, Apaçilerin ve tüm herkesin bayramını kutlarım” diye konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi