Verdikleri eğitimle ve yapılan çalışmalarla her zaman ön plana çıkan Nursel Özdemir Kurumları bu kez kurumdaki velilerine eğitim verdi.

MSKÜ Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’ndan Dr. Öğretim üyesi Deniz Şarlak Koordinatörlüğünde Sosyal Hizmet Bölümü 4. Sınıf öğrencisi araştırmacı Pınar Durna tarafından 2209-A TÜBİTAK projesi “Koruyucu Ruh Sağlığı: engelli bireye sahip annelerin duygu düzenlemeleri ve psikolojik belirtilerinin incelenmesi (duygu-psiko eğitim programı) eğitimi verildi.

"Özel Bireylerimiz Kadar Ailelerininde Farkında Olmalıyız "

Dr. Öğretim Üyesi Deniz Şarlak: ‘ Yıllar önce burada eğitim verdiğim yerde yıllar sonra bulunmak son derece onur verici. Değerli ailelerimizle birlikte olmak, onları içinde bulundukları durumu kabullendirmek, yaşam stresleriyle baş edebilmelerini sağlamak, kendi yeterliliğini gerçekçi bir şekilde değerlendirmesini sağlamak en önemli amacımız. Özel bireylerimizin farkında olduğumuz kadar ailelerinin de farkında olmalıyız. Bu semineri gerçekleştirmemizde ev sahipliği yapan, her zaman desteğini esirgemeyen Nursel Özdemir Kurumları Kurucusu Salih Dündar’a ve ekibine teşekkür ediyorum." dedi.

Dündar, " Çocuk Ailesi İle Bütündür"

Nursel Özdemir Kurumları Kurucusu Salih Dündar: ‘ Her zaman öncelikli hedefimiz bize ihtiyacı olan çocuğa en faydalı eğitimi vermektir. Ancak  çocuğu tek başına düşünmek mümkün değildir, çocuk ailesi ile bir bütündür. Bu nedenle özel çocuklarımıza önem verdiğimiz kadar ailelerine de önem vermekteyiz. Kurum-aile işbirliğinin sağlanmasının da çocukta istenmeyen davranışların giderilmesi açısından önemli olduğunu biliyoruz.Öncelikle her zaman ağırlamaktan onur duyduğum alanında başarılı Dr. Öğretim Üyesi Deniz Şarlak’a ve öğrencisi Pınar Durna’ya verdikleri eğitimden dolayı teşekkür ediyorum. Ortak çalışmalarımızın devam edeceğini de söylemek isterim.’ ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi