Kurban Bayramı tatili için Ölüdeniz ’i tercih eden yerli turistler yoğunluk yaşatıyor. Ölüdeniz'de Belcekız ve Kumburnu plajlarını dolduran turistler şezlonglara uzanarak güneşin tadını çıkartıp, denize girerek serinlediler. Bazı tatilciler de günübirlik tekne turları ile Ölüdeniz’in eşsiz adalarını gezdi.

Plajlar tatilcilerle hareketlenirken, otellerde yaşanan doluluk turizmcilerin yüzünü güldürdü. Otel rezarvasyonlarının yüzde 80 doluluk seviyelerine geldiğini belirten Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, bayramda yoğunluk beklediklerini ifade etti.

“Bayramda Yoğunluk Bekliyoruz”

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, “Bu zamana kadar yabancı misafirlerimizle geldik. Şimdi bayram ve bayramdan sonra daha fazla yoğunluk olacağını düşünüyorum. Yerli ve gurbetçi misafirlerimiz ile Ölüdeniz'de bir yoğunluk yaşanacağı görünüyor. Otel rezervasyonları şu anda hemen hemen birçok otel dolmuş vaziyette ama tabi kamp müşterilerimiz için de müsait olan otellerimiz var. Şu an itibariyle otellerimiz yüzde 80 doldu. Yüzde 20’lik bir boşluk var. Boşluklar bayramda gelecek misafirlerimiz ile dolacaktır” dedi.

“Vatandaşlar Uygun Fiyatlı Tatil İstiyor”

Başkan Muhammet Kökten, Pandemi yasaklarından sonra daha güzel bir sezon olmasını bekliyoruz. Tabi ekonomik şartlar da önemli. Vatandaşlar daha uygun fiyatlı bir tatil yapmak istiyor. Ondan dolayı yoğunluk geçen seneye göre az olabilir” diye konuştu.

“Tüm Önlemleri Aldık”

Başkan Kökten, “Geçen sezon yaşanan trafik sıkıntılarını bu sezon yaşamamak için tüm önlemleri aldık. Kaymakamımız Alper Balcı’da sorunumuzun çözümü için ilgili oldu. Teşekkür ediyorum. Bu sene trafikle ilgili bir sorunun çok daha az olacağını düşünüyoruz. Tüm halkımızın, ailesiyle birlikte sağlıklı, mutlu, nice bayramlar görmesini diliyorum. Herkesin bayramı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

Editör: Haber Merkezi