Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, annesi Neriman Akdenizli, eşi Sema Akdenizli ve çocuklarıyla Alaçat Şehit Er Adem Şimşek Ortaokuluna geldi. Burada vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Akdenizli, hemşehrileriyle selamlaştı. Akdenizli daha sonra oy kullanacağı 1001 nolusandığa giderek oyunu verdi. Başkan Akdenizli, oyunu eşi Sema Akdenizli ile beraber kullandı. Oyunu kullandıktan sonra diğer oy kullanılan salonları ziyaret eden Akdenizli, sandık görevlilerine kolaylıklar diledi.

AKDENİZLİ: “KİM HAK EDİYORSA O KAZANSIN”

Akdenizli, oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, seçimlerin Seydikemer’e, Muğla’ya ve Türkiye’ye hayırlı, uğurlu olmasını diledi. Akdenizli; “Vatandaşlık görevimiz olan seçme hakkımızı kullandık. Kendi mahallem Alaçat Mahallesinde 1001 nolu sandıkta oyumu kullandım. Seçimlerin öncelikle Alaçat Mahalleme, Seydikemer’ime, Muğla’mıza ve ülkemize hayırlara vesile getirmesini temenni ediyorum. hakkıyla, hakkaniyetiyle kazasız, belasız buraya kadar geldik. İnşallah seçimler kaza, bela olmadan sonuçlanır. Seçimin sonuçlanmasına birkaç saat kaldı. Kim hak ediyorsa o kazansın. Vatana, millete hayırlı olsun” dedi.

AKDENİZLİ: “KATILIM ÇOK YOĞUN”

Seydikemer’de sabahın erken saatlerinden itibaren sahada olduklarını dile getiren Akdenizli; “Seydikemer’imizde bazı mahallelerimizi dolaştık. Katılımın çok yoğun olduğunu görüyoruz. İnsanlar birinci olarak seçme haklarını kullanıyorlar. İkinci olarak her mahallemizde muhtar adayı olduğu için muhtar adaylarımızın katılıma çok destekçi olduğunu görüyoruz. Muhtar adaylarıma da başarılar diliyorum” dedi.
Önder Akdeni̇zli̇ Oyunu Kullandi (1)Önder Akdeni̇zli̇ Oyunu Kullandi (3)

Editör: Esra Kapıcı