26 yıldır bölgemizde sağlık hizmeti veren, Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi EYT’den emekli olan ve tekrar işe girişleri yapılan personeliyle SAF’ta düzenlediği gecede bir araya geldi.

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Başoğlu;

‘’ Bizler her şartta ve koşulda gece gündüz fedakarlık ve özverili çalışan kocaman bir aileyiz. Sunduğumuz sağlık hizmetinin yanı sıra kurumsal kimliğimizi ve çalışanlarımızı her zaman önemsedik. Bu bağlamda Esnaf Hastanesi olarak her zaman personelimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi EYT kapsamında emekli olan çalışanlarımıza da ayrı özveriyle yaklaştık. Emekliliği hak eden yaklaşık 50 personelimize kıdem tazminatı ve diğer hak ödemelerini peşin olarak yerine getirdik. Maaş değişikliğine gitmeden tekrar işe girişlerini sağladık. EYT işlemleri sırasında bilgilendirme ve yardıma dayalı tüm süreçte yanlarında olduk. Bunların geri dönüşleri olarak birimlerden gelen teşekkür mesajları yönetim olarak bizleri onurlandırdı.Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi olarak şartlarımız ve koşullarımız ne olursa olsun önceliğimiz her zaman çalışanlarımız ve onların özlük hakları oldu ve olmaya da devam edecek.’’ dedi.

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi personelleri:

“Hastanemiz EYT emeklilik süreçlerinin başlangıcından sonuna kadar gerek açıklamalarıyla gerekse bizim adımıza SGK ile irtibata geçerek başvurularımızın hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlamıştır. Kıdem tazminatlarımızı ve özlük haklarımızı tek seferde, peşin ödeyen, bizleri aynı maaşlarımızla geri alıp çalıştıran Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi yönetimine teşekkür ederiz. Böyle bir ailenin ferdi olmaktan her daim mutlu ve gururlu kalacağız.’’ açıklamaları yapıldı.

Editör: Haber Merkezi